wojtek-rr Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Wojtek, uwielbiam Cię :icon_mrgreen: :icon_twisted: Nic nie odpowiem,bo znowu nazwą mnie starym lizusem :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasiek_1984 Opublikowano 12 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Nie :biggrin: kurcze, a myslalem ze uda sie dluzej pospac :bigrazz: to gdzie zbiorka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 zlituj sie kobieto! 10 moze jednak???? :icon_twisted: daj sie napic martini, foty obejrzec, kosci rozprostowac, tylek wymasowac, kolacje zjesc o wyspaniu sie nie wspomne :icon_mrgreen: Eeee, my już wino kończymy :biggrin: , kolacje zjedliśmy :biggrin: M... właśnie myje moto i o 6:00 ruszamy :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasiek_1984 Opublikowano 12 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 zlituj sie kobieto! 10 moze jednak???? :icon_twisted: daj sie napic martini, foty obejrzec, kosci rozprostowac, tylek wymasowac, kolacje zjesc o wyspaniu sie nie wspomne :icon_mrgreen: tylek wymasowac... mowilem ze w te sprawy to prosze mnie nie wdrazac :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Nic nie odpowiem,bo znowu nazwą mnie starym lizusem :biggrin: Buziak :biggrin: to gdzie zbiorka?? Powiem Ci jak obiecasz nie walić więcej długimi po lusterkach (bo na węch do domu wracaliśmy :biggrin: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kropeczka Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Powiem Ci jak obiecasz nie walić więcej długimi po lusterkach (bo na węch do domu wracaliśmy :biggrin: ) no coz.... Błażej wracał za naszym tyłkiem obserwujac swiatełka :icon_mrgreen: tak to jest jak sie nie bierze jasnej szybki na zmiane do kasku :icon_twisted: a tak swoja drga gdzie szuj i majkel???? Pewnie juz pijaniu po motobajzlu :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasiek_1984 Opublikowano 12 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Powiem Ci jak obiecasz nie walić więcej długimi po lusterkach (bo na węch do domu wracaliśmy :biggrin: ) chcialem przyszpanowac troche, moze jakies grzybiarki wyrwac, obiecuje poprawe i nie bede wiecej wam swiecil po lusterkach :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 a szybko jechaliście?? ja tam cały dzień w jakąś głupią gre wideo grałem "jedź, wytrzęś się, poleż na trawie, obfotografuj stację paliw, wracaj do domu" :icon_mrgreen: ale wam fajnie :clap: , mnie tylko dupa od fotela boli :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasiek_1984 Opublikowano 12 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 (edytowane) a szybko jechaliście?? ja tam cały dzień w jakąś głupią gre wideo grałem "jedź, wytrzęś się, poleż na trawie, obfotografuj stację paliw, wracaj do domu" :icon_mrgreen: ale wam fajnie :clap: , mnie tylko dupa od fotela boli :banghead: to trzeba byla ja wcisnac komus :D chyba znowu zaczynamy spamic :spam: Edytowane 12 Września 2009 przez adasiek_1984 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 chyba znowu zaczynamy spamic :spam: Wydaje Ci się, :biggrin: toć to konstruktywne podsumowanie dzisiejszego dnia :icon_mrgreen: :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shuy Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 (edytowane) no coz.... Błażej wracał za naszym tyłkiem obserwujac swiatełka :icon_mrgreen: tak to jest jak sie nie bierze jasnej szybki na zmiane do kasku :icon_twisted: a tak swoja drga gdzie szuj i majkel???? Pewnie juz pijaniu po motobajzlu :buttrock: Wy to macie zdrowie. Już czwarta aspirynę łykam i ciągle mnie telepie :evil: a przejechałem parę kilometrów. Już zawsze będę brał ze soba plecak z ciuchami. Nie wiem jak Majkel, on jechał przez Konstancin. Edytowane 12 Września 2009 przez shuy Cytuj Szukam go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 Majkeeeel ..... where are Juuuuuu ........ :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej33 Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 Powrót z czrną szybą na macanego :icon_mrgreen: cóż, byłem w błędnym przekonaniu, że do Kazimierza nie jedzie się przez Zakopane.... ;) a tak szybko obróciliśmy, nawet 13 godzin nie było :crossy: Cytuj http://blazej33.op11.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kropeczka Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 Powrót z czrną szybą na macanego :icon_mrgreen: cóż, byłem w błędnym przekonaniu, że do Kazimierza nie jedzie się przez Zakopane.... ;) a tak szybko obróciliśmy, nawet 13 godzin nie było :crossy: nieee nooo blazej...najpierw nas stukasz, potem wracasz za nami na macanego a frytek w macu nie bylo!!!! :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasiek_1984 Opublikowano 13 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 nieee nooo blazej...najpierw nas stukasz, potem wracasz za nami na macanego a frytek w macu nie bylo!!!! :banghead: kurcze... cos mnie ominelo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi