dcz333 Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 (edytowane) ja na 20% bede Edytowane 11 Września 2009 przez dcz333 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 [...]Adaś bez nerwów :biggrin: Ja czuwam :icon_twisted: :icon_twisted: :icon_twisted: O jak dobrze, bo juz sie balem ze nie ogarniamy tego :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 O jak dobrze, bo juz sie balem ze nie ogarniamy tego :icon_mrgreen: Majkel... ja Ciebie też..... :icon_mrgreen: :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 No to ........... do jutra na frytkach :icon_mrgreen: W oba policzki ...... :wink: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcz333 Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Komuś będzie prykro :icon_mrgreen: :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Dobra, koniec spamowania :icon_mrgreen: Do zobaczyska do juterka w ............... miejscu jakims :crossy: Kati, teraz wszystko w Twoich rekach :icon_razz: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 (edytowane) spam spam spam ble ble ble :banghead: jaka przelotowa?? 300-600 km/h :crossy: bo jade jawką Edytowane 11 Września 2009 przez medyk88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasiek_1984 Opublikowano 11 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 ... Ja czuwam :icon_twisted: :icon_twisted: :icon_twisted: ok, troche nerwy mi sie udzielily z pracy (popsul sie sejf :P) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Jezus,Maria,Józef S. nie mogę patrzeć :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shuy Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Jadę z Wami. Do zobaczenia pod McShitem. Cytuj Szukam go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uksza Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 i ja - tak na 70% zjawię się przy MC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kropeczka Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 hahhaa nie ma to jak chaos Kati proponuje wyjazd w Sobot Ę .... 9.00 RANO :icon_razz: z MCDonalds na Świętokrzyskiej Majkel jedzie przez Kalwarie Pani Prezes prosimy o opanowanie sytuacji :D na szczescie podczas kiedy Pani Prezes tyrala dzielnie na strazy ogarniania Chaos Temu zostala Pani vicePrezes :icon_twisted: i z tego co widze dzielnie sobie poradzila :icon_mrgreen: 1. Majkel 2. Kati :biggrin: 3. Chaos :biggrin: 4. Slayer (chyba) 5. Manka 6. Adasiek 7. Blazej33 8. Miejsca zbiórek pozostaną już bez zmian, Adaś bez nerwów :biggrin: Ja czuwam :icon_twisted: :icon_twisted: :icon_twisted: LoL no padlam padlam na ten Chaos :icon_mrgreen: Chaos jedzie z menszem ;) więc Chaos i Piotrek :icon_twisted: spam spam spam ble ble ble :banghead: jaka przelotowa?? 300-600 km/h :crossy: bo jade jawką jaki spam jaki spam??? to juz bylo wczesniej ustalone ze to konstruktywna dyskusja :icon_mrgreen: medyś a co? żaróweczka stopu na dobre piardła? :icon_twisted: A jutro deszcz pierd.....nie i tyle z jazdy. Pesymistom mowimy stanowcze NIE :icon_mrgreen: zreszta... najwyzej pojedziemy w gore Polski... :icon_twisted: :icon_twisted: :icon_twisted: tam ma nie padac :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Ciekawe czy wyjechali ....... :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Ciekawe czy wyjechali ....... :icon_mrgreen: Boje sie o Majkela bo ciemne chmury a on w deszczu nie jeździ :rolleyes: i co teraz? :biggrin: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Boje sie o Majkela bo ciemne chmury a on w deszczu nie jeździ :rolleyes: i co teraz? :biggrin: Pewnie spędzi cały dzień gdzieś na CePeeNie ..... a potem zadzwoni po lawetę :bigrazz: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi