kamilp7 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Witam, Dreczy mnie to pyanie od dluzszego czasu... ile pali KTM EXC 125 ? Nigdzie nie moge znalesc tego info ;/ Jak jest ze zmiana tloka ? Na norweskich forach czytam ze co 5000 km jest czas na zmiane tloka i co 2 tlok korba. A z inny zrodel wiem ze co 40-50 moto godzin. Zaczynam za niedlogi czas A1 i chce sobie sprawic tkai sprzet zasanawielm sie tez nad DT 125 ale jest ona dozo slabsza w p[oruwnaniu do EXC 125 (jezdzilem obydwoma) Wiem ze DT pali jakies 6-7 na 100 a exc 12, czy to prawda ? Ile on moze spalic ? Z gory dziekuje za odpowiedzi, Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Witam, Dreczy mnie to pyanie od dluzszego czasu... ile pali KTM EXC 125 ? Nigdzie nie moge znalesc tego info ;/ Jak jest ze zmiana tloka ? Na norweskich forach czytam ze co 5000 km jest czas na zmiane tloka i co 2 tlok korba. A z inny zrodel wiem ze co 40-50 moto godzin. Zaczynam za niedlogi czas A1 i chce sobie sprawic tkai sprzet zasanawielm sie tez nad DT 125 ale jest ona dozo slabsza w p[oruwnaniu do EXC 125 (jezdzilem obydwoma) Wiem ze DT pali jakies 6-7 na 100 a exc 12, czy to prawda ? Ile on moze spalic ? Z gory dziekuje za odpowiedzi, Pozdrawiam Jak nie bedziesz pałował na maxa cały czas to w dyszce się zmiescisz... a co do tłoka... musiałbyś jezdzić dość spokojnie żeby cały sezon wylatać na tłoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbychuda Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 jak byś uważnie przeczytał cały temat o exc 125 to byś nie musiał szukać na norweskich stronach..... spalanie w granicach 7-10 w zależności od stylu jazdy a tłok to już był tyle razy poruszany że nie chce mi sie pisać..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1989 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Nie ma co spalanie jest duże ale za to jakie zapierdalanko :biggrin: żadną DT tak nie pojedziesz a przecież śmigamy dla zabawy więc można to przeboleć. Ale w sumie nie jest tak źle, dzis latałem cały dzien z kumplami ( DRZ 400e i CRF 450X ) i wszyscy musieliśmy tankować w tym samym czasie. Ja na to patrze tak: mam kase na wache - zapie**alam, nie mam - no trudno innym razem, pzdr. Cytuj Zadbaj o zdrowie z najlepszą wyciskarką do soków! Zapraszam do odwiedzenia sklepu w Warszawie, sprawdź na http://alesoki.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pro. Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Jeśli Ci to w czymś pomoże, to napiszę Ci że mój KTM pali 5 litrów na 35 minut jazdy przy odkręconym w pełni gazie w terenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilp7 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Ja bardziej po drogach bede smigal :P bo SM'a chce kupic :P a EXC 125 nie dosc ze mi sie podoba z wygladu to jeszcze ma dobrego buta :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1989 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Ja bardziej po drogach bede smigal :P bo SM'a chce kupic :P a EXC 125 nie dosc ze mi sie podoba z wygladu to jeszcze ma dobrego buta :D Widze, że mieszkasz w Norwegii, z tego co wiem to w Skandynawii są dobre tereny do enduro, więc pomyśl tez o jeździe w terenie, koła zawsze możesz zmienić wedle upodobań :cool: tu akurat jest Finlandia ale myślę że i u Ciebie taka miejscówka sie znajdzie: Cytuj Zadbaj o zdrowie z najlepszą wyciskarką do soków! Zapraszam do odwiedzenia sklepu w Warszawie, sprawdź na http://alesoki.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilp7 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 taki teren to mam kolo domu :D mysle wlasnie nad terenem ale chyba zmienie zdanie co do moto.... Bo w nastepne wakacje bede robil A2 to na motor sredniej klasy. I mysle nad jakas 250'ka w 4T zamiast 125 w 2T... moze nawet cos wiekszego kupie ale sie zobaczy :P I moto tez w PL kupie i sobie potem do norwegi zabiore bo w PL tansze sa i to dozo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi