Kati Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 (edytowane) 200% haos :biggrin: O przepraszam Dziecko Chaosu (Kropka) w Zakopanym :icon_mrgreen: Bo ja bede musial w Italii zabrac Tornister :icon_razz: A w Italii bardzo fajne Tornistry są :icon_mrgreen: Fajnie się umawiacie,szkoda że nie jestem miejscowy/z Wawy/bo chętnie bym zobaczył to z bliska :bigrazz: To będzie jazda :lalag: E tam, wpadaj z Wrocka do Radomia bo faktycznie będzie jazda :biggrin: Edytowane 28 Sierpnia 2009 przez Kati Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 O przepraszam Dziecko Chaosu (Kropka) w Zakopanym :icon_mrgreen: może i Dziecko Chaosu w Zakopcu jam jest Bóg Chaosu (tak w zastępstwie w stolicy- jak wróci oddam stanowisko - bom dobry i miły malutki człowieczek) :buttrock: :buttrock: :buttrock: :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 (edytowane) Właśnie zrobiłem kilka fotek, czyżby to trening przed AIR SHOW? Edytowane 28 Sierpnia 2009 przez wolkan Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Właśnie kilka fotek, czyżby to trening przed AIR SHOW? możliwe, bo na odlatujące kormorany to nie wygląda fajne fotki :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 (edytowane) może i Dziecko Chaosu w Zakopcu jam jest Bóg Chaosu (tak w zastępstwie w stolicy- jak wróci oddam stanowisko - bom dobry i miły malutki człowieczek) :buttrock: :buttrock: :buttrock: :icon_evil: Sama sobie odbierze :bigrazz: :icon_twisted: A więc w teorii (chaosu) :biggrin: czy już wiemy gdzie się spotykamy? :biggrin: 8:40 McDonald's? czy ktoś ma odwagę podrzucić jakąś kolejną "światłą" myśl? :icon_mrgreen: P.S. Chociaż udawajcie, że pracujecie a nie tylko od rana spam, spam, spam... :icon_mrgreen: Edytowane 28 Sierpnia 2009 przez Kati Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 toc myslimy i pracujemy :biggrin: :biggrin: :biggrin: czy rano w mak szjasie daja tortille czy tylko paskudne sniadania?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Skad pomysl ze lece z Bemowa? Albo bede lecial z Goclawia (Praga Pld) albo z samego centrum. Ja sadze ze jesli bedzie kilka tych motocykli to gdzie by nie staly/zbieraly sie to sie odnajdziemy/uslyszymy. Bez paniki i off topu prosze, bo ja juz sam sie zaczynam gubic w tym watku :| Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endriu Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Jak macie jeszcze wolne miejsca, to ja też chętnie się dołączę :icon_mrgreen: 9. Endrju Suzi GSR 600 ;) ps. Będzie ktoś leciał z Białołęki, Targówka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Jak macie jeszcze wolne miejsca, to ja też chętnie się dołączę :icon_mrgreen: 9. Endrju Suzi GSR 600 ;) ps. Będzie ktoś leciał z Białołęki, Targówka? Endrju podpinaj się...na spotkaniu ustalimy zasady...co kto i jak oraz gdzie w kolumnie :bigrazz: Czekam teraz na konkrety i nie :spam: :offtopic: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirdawid Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Wątek się nieźle zakręca co osoba to inna godzina i miejsce, kacik życzeń czy jak :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLCYK Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Jak macie jeszcze wolne miejsca, to ja też chętnie się dołączę :icon_mrgreen: 9. Endrju Suzi GSR 600 ;) ps. Będzie ktoś leciał z Białołęki, Targówka? Jeżeli pogoda dopisze, to również się wybieram i będę leciał z Zacisza (to prawie Targówek), więc możemy się gdzieś złapać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bluszczy Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Zły CBF :icon_twisted: Na szczęście odpukać w moim wszystko styka i 10 tys nawinięte w tym sezonie co by się nie chwalić :icon_mrgreen: Jednak CBF dobry!!! :) okazalo sie ze mi z filtra oleju cieklo (jakims cudem sie odkrecil) :biggrin: 10. Bartek CBF 600 SA(plus znajoma z pracy jako tornister) :) 11. Moj znajomy na Suzi, tez z tornistrem Mam nadzieje ze sie wyrobimy do 9 na neste (nie ode mnie to zalezy). Jesli nie to dogonimy Was na trasie albo juz w Radomiu. sirdawid jedziesz? jesli tak to bede dzwonil do Ciebie jakbysmy sie nie wyrobili na 9. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLCYK Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Czytam, czytam i wiem, że nic nie wiem..... :icon_question: To w końcu start jest z Orlenu??? Neste??? czy McDonalda??? Niech ktoś to w końcu ogarnie, bo do niedzieli będzie jeszcze kilka miejsc zbiórki i ciekaw jestem, gdzie wtedy dojedziemy :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 (edytowane) 10. Bartek CBF 600 SA(plus znajoma z pracy jako tornister) :) "Tornister" nazwa zastrzeżona :bigrazz: :icon_twisted: UWAGA OGARNIAM TEN BAJZEL!: Zbiórka: 8:40 pod McShitem w Jankach (śniadanko, siusiu etc!) Obok jest stacja Neste gdzie tankujemy Wyjazd: 9:00 z Neste Spóźnialscy (lub nie potrafiący obsługiwać zegarków) gonią nas na trasie.... :bigrazz: Temat miejsca zbiórki uznaję za zamknięty :icon_twisted: :bigrazz: Edytowane 28 Sierpnia 2009 przez Kati Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bluszczy Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 (edytowane) To 8:40 McDonalds Janki, a o 9:00 wyjazd z Neste. Predkosc, kolejnosc w grupie itp ustalimy na szybko na spotkaniu. 3mam kciuki za pogode - podobno w sobote ma padac a niedziela ladna. ostatni plan byl chyba taki jak wymienil oscar McDonald jest 200m od Neste. http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF&msa=...3348bfc29fe2917 Edytowane 28 Sierpnia 2009 przez bluszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi