Kati Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Ty przy mnie jesteś poukładana :D Taaa.. jak kilometr drutu kolczastego w kieszeni :icon_mrgreen: To co z tą listą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 1. Kropka i Piotrek - Suka bandit 650 k5 2. Kati (i z kim ty babo w końcu jedziesz? PZW?) 3. Slayer - Yamaha FJR 1300A 2005 rok 4. Medyk - jamacha er sześć (twarda jak "banan" po 8 wiagrach 5. Kuba - VFR V-Tec (mój człowiek i nauczyciel) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 (edytowane) Spoko,jak cos to Cię dogonimy na zakretach :icon_razz: Co do jazdy w grupie: OBOWIĄZKOWO zapoznać się z poniższym linkiem :icon_exclaim: :icon_exclaim: http://www.sunsethog.com/groupRiding.html Dziś będę montował boczną nóżkę co by mi moto nie gasło P.S Ile spamu :offtopic: :spam: :biggrin: O mamo :icon_eek: ile :spam: :biggrin: i zeby mi to bylo ost raz :offtopic: Edytowane 27 Sierpnia 2009 przez Pozytywnie Zakrecony Wariat Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 (edytowane) O mamo :icon_eek: ile :spam: :biggrin: i zeby mi to bylo ost raz :offtopic: To po to było tyle walki z netem, żeby nam zakomunikować coś co od co najmniej 3 stron wiemy? :icon_mrgreen: :icon_twisted: Podsumowując/powtarzając: Zbiórka 8:40 na Orlenie http://maps.google.pl/maps?oe=utf-8&client...6,0.019248&z=16 (tankujemy, kupujemy batonika, siusiu i wszystko inne co Wam do głów przyjdze... nie robimy przystanków co 10km! :icon_twisted: ) wyjazd: 9:00 przelotowa: 120km/h (jak ktoś będzie rumakował to nie będzie miło :icon_twisted: ) AMEN! :biggrin: Edytowane 27 Sierpnia 2009 przez Kati Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quasimodo Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Witam wszystkich "Przedmówców". Mam nadzieję że wybaczycie mi mały wtręt, ale przyglądam się od jakiegoś tematowi i cały czas nie mogę się zdecydować czy do Was dołączyć. Sprzęt, którym dysponuję nie jest demonem prędkości (DRZ400SM) i z racji tego, że przy 150km/h osiąga kres swoich możliwości, nie wiem czy dam radę śmignąć razem z Wami (nie chcę być zawalidrogą, albo non-stop piłować na max.). I dodatkowo, jedna "mała" uwaga: około 50 metrów od McDonalds-a w Jankach jest samoobsługowa stacja NESTE, nie trzeba kręcić, zawracać itp. Orlen który proponujecie jest po przeciwnej stronie trasy, więc żeby do niego dotrzeć od jadąc od strony W-wy trzeba zawrócić przy McDonalds (wcześniej jest zakaz skrętu w lewo lub bariery energochłonne), po zbiórce na tej stacji należy wrócić prawie do Raszyna po to by na światłach zawinąć w stronę Radomia. Ale jak by nie patrzył, jest to okazja do nawinięcia kilku dodatkowych km-ów :wink: Pozdro... Quasi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Witam wszystkich "Przedmówców". Mam nadzieję że wybaczycie mi mały wtręt, ale przyglądam się od jakiegoś tematowi i cały czas nie mogę się zdecydować czy do Was dołączyć. Sprzęt, którym dysponuję nie jest demonem prędkości (DRZ400SM) i z racji tego, że przy 150km/h osiąga kres swoich możliwości, nie wiem czy dam radę śmignąć razem z Wami (nie chcę być zawalidrogą, albo non-stop piłować na max.). I dodatkowo, jedna "mała" uwaga: około 50 metrów od McDonalds-a w Jankach jest samoobsługowa stacja NESTE, nie trzeba kręcić, zawracać itp. Orlen który proponujecie jest po przeciwnej stronie trasy, więc żeby do niego dotrzeć od jadąc od strony W-wy trzeba zawrócić przy McDonalds (wcześniej jest zakaz skrętu w lewo lub bariery energochłonne), po zbiórce na tej stacji należy wrócić prawie do Raszyna po to by na światłach zawinąć w stronę Radomia. Ale jak by nie patrzył, jest to okazja do nawinięcia kilku dodatkowych km-ów :wink: Pozdro... Quasi.... link do google map ze stacją poprosimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Witam wszystkich "Przedmówców". Mam nadzieję że wybaczycie mi mały wtręt, ale przyglądam się od jakiegoś tematowi i cały czas nie mogę się zdecydować czy do Was dołączyć. Sprzęt, którym dysponuję nie jest demonem prędkości (DRZ400SM) i z racji tego, że przy 150km/h osiąga kres swoich możliwości, nie wiem czy dam radę śmignąć razem z Wami (nie chcę być zawalidrogą, albo non-stop piłować na max.). I dodatkowo, jedna "mała" uwaga: około 50 metrów od McDonalds-a w Jankach jest samoobsługowa stacja NESTE, nie trzeba kręcić, zawracać itp. Orlen który proponujecie jest po przeciwnej stronie trasy, więc żeby do niego dotrzeć od jadąc od strony W-wy trzeba zawrócić przy McDonalds (wcześniej jest zakaz skrętu w lewo lub bariery energochłonne), po zbiórce na tej stacji należy wrócić prawie do Raszyna po to by na światłach zawinąć w stronę Radomia. Ale jak by nie patrzył, jest to okazja do nawinięcia kilku dodatkowych km-ów :wink: Pozdro... Quasi.... Quasi dołączaj sie...prędkośc przelotowa jest uzalezniona od mozliwosci jezdzcow i sprzetow :smile: :smile: Sam zapatruje się na DRZ w wersji SM więc miło będzie się przysiasc ;) Jak sprzet moze jechac max 150 to bedziemy leciec 110-120(120 jest planowana predkosc przelotowa)więc bez obaw możesz dołączyć.....jak będzie za duzo to zwolnimy troszke :flesje: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quasimodo Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Proszę bardzo http://www.mapgo.pl/mapgoapi/neste/mapGo.p...047&y=52.132650 mam nadzieję że może być z innego źródła :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 1. Kropka i Piotrek - Suka bandit 650 k5 2. Kati (i z kim ty babo w końcu jedziesz? PZW?) 3. Slayer - Yamaha FJR 1300A 2005 rok 4. Medyk - jamacha er sześć (twarda jak "banan" po 8 wiagrach 5. Kuba - VFR V-Tec (mój człowiek i nauczyciel) 6. Oscar - BMW F800S 7. ?? Quasimodo - DRZ400SM ?? To 8:40 McDonalds Janki, a o 9:00 wyjazd z Neste. Predkosc, kolejnosc w grupie itp ustalimy na szybko na spotkaniu. 3mam kciuki za pogode - podobno w sobote ma padac a niedziela ladna. Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quasimodo Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Ok. to "spinam poślady" :wink: i stawiam się w niedzielę, pod warunkiem, że dojdziemy do porozumienia w kwestii miejsca zbiórki :wink: , nie chciałem wcześniej robić zamętu, niektórym przelotowa ze średnią się myli, a wtedy nieźle trzeba doginać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 (edytowane) 1. Kropka i Piotrek - Suka bandit 650 k5 2. Pozytywnie Zakręcony Wariat(+Kati jako TORNISTER :biggrin: ) 3. Slayer - Yamaha FJR 1300A 2005 rok 4. Medyk - jamacha er sześć (twarda jak "banan" po 8 wiagrach 5. Kuba - VFR V-Tec (mój człowiek i nauczyciel) 6. Oscar - BMW F800S 7. ?? Quasimodo - DRZ400SM ?? 8. Mikan-Znajomy z forum gsxf.pl na Suzuki GsxF 750 To 8:40 McDonalds Janki, a o 9:00 wyjazd z Neste. Predkosc, kolejnosc w grupie itp ustalimy na szybko na spotkaniu. 3mam kciuki za pogode - podobno w sobote ma padac a niedziela ladna. Oscar lecisz z Bemowa lub okolic??Bo ja bede musial w Italii zabrac Tornister :icon_razz: Edytowane 28 Sierpnia 2009 przez Pozytywnie Zakrecony Wariat Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 (edytowane) Ok. to "spinam poślady" :wink: i stawiam się w niedzielę, pod warunkiem, że dojdziemy do porozumienia w kwestii miejsca zbiórki :wink: , nie chciałem wcześniej robić zamętu, niektórym przelotowa ze średnią się myli, a wtedy nieźle trzeba doginać. no może udałoby sie osiągnąć srednią 120km/h czyli zacne porywy ok 160-180 :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: to mnie sie podobać wylot o 9 z NESTE Edytowane 28 Sierpnia 2009 przez medyk88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Fajnie się umawiacie,szkoda że nie jestem miejscowy/z Wawy/bo chętnie bym zobaczył to z bliska :bigrazz: To będzie jazda :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Fajnie się umawiacie,szkoda że nie jestem miejscowy/z Wawy/bo chętnie bym zobaczył to z bliska :bigrazz: To będzie jazda :lalag: 200% haos :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quasimodo Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Może być śmiesznie, jak znam życie, będziemy się widzieć się na Neste i później ze dwie minuty w Radomiu :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi