karlo Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 To jeszcze jedna"kolizja" na pokazach Air Show Radom 2009 Niedziela Kolizja obu samolotów podczas kołowania. Silny, tylny wiatr rozpędził samolot RWD, który znajdował się zbyt blisko Extry i pilot nie zdążył wyhamować. Efekt: uszkodzone stery samolotu Extra 300, połamane śmigło samolotu RWD. Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Ja chce zdjecia !!! :) Niestety sam odwdziecze sie dopiero po weekendzie, ale z mila checia powspominalbym wycieczke... medyk88 - wyjezdzalem jakos po 16... W W-wie bylem po 17. Czemu sie pytasz? Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Niestety sam odwdziecze sie dopiero po weekendzie, ale z mila checia powspominalbym wycieczke... Oscar zawsze mozna zebrac ludzi i zrobic jakas mala wycieczke gdzies tam :icon_rolleyes: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 (edytowane) Ja chce zdjecia !!! :) Niestety sam odwdziecze sie dopiero po weekendzie, ale z mila checia powspominalbym wycieczke... medyk88 - wyjezdzalem jakos po 16... W W-wie bylem po 17. Czemu sie pytasz? zastanawiałem sie czy korek Cie nie zaskoczył czyli średnia zacna pozdrowiony. ps. fajnie mruczy ta Twoja betka na acrapie :clap: a ma ktoś foty ze zbiórki pod makszajsem?? Edytowane 31 Sierpnia 2009 przez medyk88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Wychalem pozniej od was bo musialem udobruchac moja kobiete ktora jechala tam puszka i po 2h jazdy, 0,5h spaceru z parkingu na teren pokazow, 2h w kolejce do wejscia, weszla i okazalo sie ze pokaz odwolany. W dodatku nie byla w stanie sie do mnie dodzwonic. Domyslacie sie jak bardzo okazywala mi radosc gdy sie wreszcie odnalezlismy... Jeszcze widzialem jak ten koga z Bandita alarmowego pchal swoj motocykl poza teren pokazow zeby ktos z Radomia mogl po niego przyjechac. Ogolnie rzecz biorac musze powiedziec ze o ile koncepcja wyjazdu fajna to caly weekend niestety byl pod znakiem jakiegos negatywnego fatum... Droga powrotna w korkach, ale albo poboczem albo miedzy puszkami smigalem i to mnie uratowalo (jechalem tak z 1h20min, podczas gdy moja kobieta puszka wyjezdzajac o tej samej porze jechala 4,5h !!! ). A na jakas wycieczke nastepna jak najbardziej trzebaby sie wybrac - niestety caly tydzien siedze we Wroclawiu z dala od mojego malenstwa, wiec cos czuje ze jak sie w weekend dorwe do moich 2 koleczek to bede musial odreagowac tak dluga rozlake ;) Tymczasem w tym trudnym okresie glodu motocyklowego prosze o jakies foteczki na otarcie lez. ;) PS - Tez lubie jak moj moto do mnie mruczy ;) Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Wychalem pozniej od was bo musialem udobruchac moja kobiete ktora jechala tam puszka i po 2h jazdy, 0,5h spaceru z parkingu na teren pokazow, 2h w kolejce do wejscia, weszla i okazalo sie ze pokaz odwolany. W dodatku nie byla w stanie sie do mnie dodzwonic. Domyslacie sie jak bardzo okazywala mi radosc gdy sie wreszcie odnalezlismy... Jeszcze widzialem jak ten koga z Bandita alarmowego pchal swoj motocykl poza teren pokazow zeby ktos z Radomia mogl po niego przyjechac. Ogolnie rzecz biorac musze powiedziec ze o ile koncepcja wyjazdu fajna to caly weekend niestety byl pod znakiem jakiegos negatywnego fatum... Droga powrotna w korkach, ale albo poboczem albo miedzy puszkami smigalem i to mnie uratowalo (jechalem tak z 1h20min, podczas gdy moja kobieta puszka wyjezdzajac o tej samej porze jechala 4,5h !!! ). A na jakas wycieczke nastepna jak najbardziej trzebaby sie wybrac - niestety caly tydzien siedze we Wroclawiu z dala od mojego malenstwa, wiec cos czuje ze jak sie w weekend dorwe do moich 2 koleczek to bede musial odreagowac tak dluga rozlake ;) Tymczasem w tym trudnym okresie glodu motocyklowego prosze o jakies foteczki na otarcie lez. ;) PS - Tez lubie jak moj moto do mnie mruczy ;) ja z Kubą myknęliśmy z pokazu chwile przed wypadkiem, potem 20 minut przedzierałem się przez tłum zeby wyjść korków jeszcze nie było więc odkręcić mozna było zacnie..... no gdzie te zdjęcia??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 no gdzie te zdjęcia??????????? Dajcie żyć :biggrin: Właśnie wróciłam z roboty :banghead: (bdw. mój budżet na 2010 dalej leży i kwiczy niezaplanowany :bigrazz: ) Zaraz fotki będą :biggrin: To co w weekend coś organizujemy? :biggrin: 300% chaosu? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 (edytowane) To co w weekend coś organizujemy? :biggrin: 300% chaosu? :icon_mrgreen: Jeśli weekend to ja w sobote odpadam(chyba ze wieczorem tj. po 17-ej :notworthy: )..wolne mam w niedziele i poniedzialek ;) A tak w ogóle to :spam: :offtopic: :icon_evil: Edytowane 31 Sierpnia 2009 przez Pozytywnie Zakrecony Wariat Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirdawid Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 I jakoś nie ma fot :evil: Co do chaosu to proponuje zmniejszać stawkę nie zwiększać bo w końcu się nie ustawimy w 1 miejscu :icon_twisted: A i tak prawie każdy jechał w swoją stronę :icon_biggrin: i potem koło tego siwego dymu byłyy niepotrzebne spięcia :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 (edytowane) Co do chaosu to proponuje zmniejszać stawkę nie zwiększać bo w końcu się nie ustawimy w 1 miejscu :icon_twisted: Owszem minimalizować... ale mam nieodparte wrazenie, że "chaos" na długo pozostanie naszym hasłem przewodnim :icon_twisted: A i tak prawie każdy jechał w swoją stronę :icon_biggrin: i potem koło tego siwego dymu byłyy niepotrzebne spięcia :wink: Wszycy zainteresowani co mieli sobie coś "do wyjaśnienia" już to zrobili i nie ma co ponownie wałkować :wink: FOTY........ http://picasaweb.google.pl/Angel.of.Darkness82/30082009# :biggrin: P.S. KRÓLIK RZĄDZI :icon_mrgreen: Edytowane 31 Sierpnia 2009 przez Kati Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 P.S. KRÓLIK RZĄDZI :icon_mrgreen: Dzieki :cool: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kropeczka Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Dzieki :cool: Poczekaj na te ode mnie :icon_twisted: :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bluszczy Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 nastepna seria fotek :) http://picasaweb.google.pl/bluszczy/2009_08_30RadomAirShow# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kropeczka Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 nastepna seria fotek :) http://picasaweb.google.pl/bluszczy/2009_08_30RadomAirShow# elooo Bractwo Chaosu :> jedziemy rozrabiać do Kazimierza???? :icon_mrgreen: :icon_twisted: :icon_twisted: :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi