Budzik-WGR Opublikowano 15 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2004 Motzorek Gut.....M@lpa zes sie napracowal!!! Wypas ten tumiczek..... skąd ty zs tą półke na zegary wziął?? Pozdro!!1 :buttrock: Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@łpa Opublikowano 15 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2004 pułka jest na podstawie orginału poprostu przy dokrecaniu pekło mi mocowanie do kierownicy wiec musiałem wymyslic takie cos. Na orginale latała mi kierownica a jak dokreciłem to pekła a teraz ani rusz juz moge smiga z nogami na kierownicy bez problemu. Wczesniej składała mi sie kierownica i jak raz sie wywaliłem na asfalcie to podziekowałem za takie mocowanie, naszczescie motorek poszedł w kszaki i mu nic sie nie stało a ja rozjebałem spodnie i bluze no i troszeczke skóry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobczok Opublikowano 15 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2004 a papa hamulcow to jest pomalowana na bialo, czy wypolerowana, bo nie widze dokladnie. A moto pierwsza klasa, chcialbym zeby moje tez tak wygladalo :buttrock: moze zima przeprowadze gruntowny remont, o ile bede mial czas (studia)Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?ukasz Opublikowano 15 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2004 Niezłe moto! Dużo pracy jak się włoży to efekty widać! A co powiecie o niebieskim podświetlaniu od spodu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobczok Opublikowano 15 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2004 A co powiecie o niebieskim podświetlaniu od spodu??wedlug mnie tandeta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@łpa Opublikowano 15 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2004 pompa jest pomalowana ale w ta zime to planuje wypolerowac wszystko co sie da co do podswietlenia to miałem zainstalowane i dalej mam tylko zarówka sie spaliła. Ja mam narazie białe ale planuje zmienic na niebieskie. pozdro @ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=AUTSAJDER=- Opublikowano 17 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2004 Według mnie spoko sprzęt ale pomalowałbym ja na granatowy metalik lakier coś w stylu subaru i by było spoxik a co do podświetlania prędkościomierza to bym zapodał diody krystaliczne błękitne lub ciemny niebieski w sumie to takie podświetlanie jest tanie i łatwe w zrobieniu a jaki efekt :buttrock: Pozdro 3-m tak dalej :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=AUTSAJDER=- Opublikowano 17 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2004 A i jeszcze jeżeli chodzi o podświetlanie od spodu to niezbyt fajny pomysł to sie prędzej nadaje do samochodów a do moto to nie bardzo takie coś widze :D Narx. Pozdro. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@łpa Opublikowano 17 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2004 a ja wiem motor z podswietlonym spodem tez sie fajnie prezentuje no ale to jest tylko moje zdanie i nie karzdy musi sie z nim zgadzac. Co do kolorku to mam w planach ja pomalowac bo juz jest w paru miejscach podrapana no ale narazie nie mam kasy. Planowany kolor to czarna perła. pozdro @ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAGO Opublikowano 17 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2004 ehh.. moja etka jeszcze w rozsypce, ale przysięgam na wszystkie świętości że jak wpadnie kasa z 18-tki to do wakacji będzie wyremontowana a wszystko przez tego hu*a ci mój starszy od niego kupił, jak już będe jeździł nie omieszkam przejechać się do niego i mu coś powiedzieć..!!!!!!!) ku*wica mnie bierze jak ide po mieście i widze motocyklistów na swoich maszynach.. no ale musze poczekać aż wyjade swoją granatową maszyną wiem co czujesz :cry: Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaju Opublikowano 4 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2004 http://www.mojmotocyklmz.republika.pl/strzala.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi