jol300 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 mam problem z moja honda mbx nie chce palić a w wakacje wymieniłem 3 świece i jest mama iskra i czasem zalewa świece co mogło się stać??proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 To jest 4 suw ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Co to jest cieszko? :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raio Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 KinG KfiAtusCHu niĘ szePhiaj sie Holegi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jol300 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 To jest 4 suw ??? 2 suw Co to jest cieszko? :icon_twisted: to ze casem pali a czsem nie jak sest rozgrzana to zapali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pypek9 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 z tym "cieszko" to chyba chodziło o ortografie.. a to że nie chce palić może być gaźnik zapchany, padający moduł, rozmagnesowane koło magnesowe, przebicie, naderwany kabel WN i różne rzeczy związane bardziej ze słabą iskrą.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jol300 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi