Teliber Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Czy moze mi ktos powiedziec od czego sa te kola? Dostalem je od znajomego i nie mam pojecia do jakiego motocykla sa? Rozmiar kół 3.5 x 19". Zdjecie Zdjecie2 Zdjecie3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HD1940 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Czy moze mi ktos powiedziec od czego sa te kola? Dostalem je od znajomego i nie mam pojecia do jakiego motocykla sa? Rozmiar kół 3.5 x 19". Koła od IŻa 56 lub Planety (z punktu widzenia kół to to samo) :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teliber Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Dzieki za pomoc. A mozesz mi jeszcze powiedziec ile jest warta takie koło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HD1940 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Dzieki za pomoc. A mozesz mi jeszcze powiedziec ile jest warta takie koło? Czapkę drobnych, albo dwie. :icon_evil: No nie bądź taki leniwy chłopie, znane portale Alledrogo i otomaszmoto lub ebij prawdę ci powiedzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teliber Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Szukałem na allegro ale niestety nie ma.... Jest tylko kolo do tylu jakis starszy model, pisata, szprychy i opona. Przeciez nie zawracalbym Ci glowy gdyby bylo :bigrazz: A co do: ,,nie badz taki leniwy" to spedzilem 2 dni szukajac do czego sa te kola wiec chyba nie jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HD1940 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Szukałem na allegro ale niestety nie ma.... Jest tylko kolo do tylu jakis starszy model, pisata, szprychy i opona. Przeciez nie zawracalbym Ci glowy gdyby bylo :bigrazz: A co do: ,,nie badz taki leniwy" to spedzilem 2 dni szukajac do czego sa te kola wiec chyba nie jestem... Mi zajeło to 5 sekund :icon_razz: ale się nie obrażaj, tak tylko napisałem. Tu masz to czego szukasz: http://moto.allegro.pl/item715705258_iz_56...frezem_tyl.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teliber Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Mi zajeło to 5 sekund :icon_razz: ale się nie obrażaj, tak tylko napisałem. Tu masz to czego szukasz: http://moto.allegro.pl/item715705258_iz_56...frezem_tyl.html Faktycznie tego nie zauwazylem :banghead: Dzieki za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi