HunterM Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Taki mały zlocik :biggrin: Hunter wyrwałeś Panią z kasy. :icon_question: :biggrin: Nie wyrwałem, bo miała krzywe zęby :bigrazz: Następnym razem pojedziemy większą ilością autami, chociaż kilku kierowcom wetknęliśmy po garści 1-groszówek :lalag: Trochę pomagali :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocks Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 A myśleliście może, by dawać kierowcom kartki wydrukowane jak na którymś ze zdjęć (motocykl =/ samochód) z prośbą by zostawiali to paniom w kasach? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Szacunek dla wszystkich biorących udział w akcji :notworthy: Hunter w następnej edycji możecie na mnie liczyć :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Szkoda że nie mogłem pomóc. Moto kupione wprawdzie dzień wczesniej ale lało :/ Nie mniej pisze sie nadal na nastepną edycje z serii "Blokada z motocyklistami" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldas7 Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Pomysł z samochodem jest bardzo dobry. Wtedy Panowie z autostrady mogą walić :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 8 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Ogólnie jest plan na zakończenie sezonu coś zdziałać :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaczes Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Czyli w najbliższych tygodniach? Piszę się także - i samochodem i moto. Tylko dawaj info na forum. Śledzę temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ehoo Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Wg mnie najlepszym dniem byłby dzień świętowania zakończenia sezonu - po paradzie na autostradę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Ogólnie jest plan na zakończenie sezonu coś zdziałać :biggrin: Czekam na szczegóły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeti30 Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Czekam na szczegóły. Ja rowniez czekam na szczegoly i bede :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobsonVTX Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 Wg mnie najlepszym dniem byłby dzień świętowania zakończenia sezonu - po paradzie na autostradę. Podobno parada ma się zakończyć gdzieś za Murowaną Gośliną, nie wiem czy to wypali żeby pojechać jeszcze po paradzie na bramki - chociaż jak już będziemy wszyscy w kupie to dobrze by było to wykorzystać. Ale obsługa autostrady nie może o tym wiedzieć bo się znowu przygotują tak jak poprzednio. Ale by im kopary opadły jakby z 500 maszyn podjechało i obsiadło wszystkie bramki, chciałbym to zobaczyć :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ehoo Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Podobno parada ma się zakończyć gdzieś za Murowaną Gośliną, nie wiem czy to wypali żeby pojechać jeszcze po paradzie na bramki - chociaż jak już będziemy wszyscy w kupie to dobrze by było to wykorzystać. Ale obsługa autostrady nie może o tym wiedzieć bo się znowu przygotują tak jak poprzednio. Ale by im kopary opadły jakby z 500 maszyn podjechało i obsiadło wszystkie bramki, chciałbym to zobaczyć :biggrin: Obsługa i tak się dowie, i co z tego? Jeśli ilość będzie duża to nie są w stanie nic zrobić, szczególnie jeśli te roboty przed bramkami nadal będą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi