creawe Opublikowano 24 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 (edytowane) jakie byście polecili ? , najlepiej żeby posiadały wewnętrzny but Edytowane 24 Lutego 2012 przez creawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Sidi crossfire, alpinestar tech10, tech8, tcx pro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 ja Ci polecam tcx pro 2 :) ale tam masz jeszcze tańsze możliwość również dobre ;d http://www.sklep.moto-akces.pl/tcx-buty-pro2-tsc-white-p-18704.html Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
creawe Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 (edytowane) Sidi crossfire, alpinestar tech10, tech8, tcx pro 2 tech8 posiada wewnętrzny but ? Edytowane 25 Lutego 2012 przez creawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Posiadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MlodyPet Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Witam Domyślam się , że istnieje dużo takich tematów ale chciałbym się spytać jakie buty polecacie na enduro. Interesuje mnie, żeby były wygodne,dobrze a nawet bardzo dobrze chroniły nogę oraz jak możliwe nieprzemakalne (wiem, że nie istnieją buty całkowicie nieprzemakalne ale podajcie takie, żeby wytrzymały tej wody) Buty będą wykorzystywane do lasu i błotka :) Mam parę butów na myśli : -Axo boxer (brat je ma)-Sidi crossfire 2 Te buty co napisze mogę je przymierzyć : -Forma Predator-Forma Adventure -Forma Dominator comp-Fox comp 5-Gaerne adventure -Forma Terrain TX zwykłe lub hps Prosiłbym o opinie tych butów i szybkie odpowiedzi bo w poniedziałek jadę to sklepu :) Też jak chcecie możecie podawać swoje propozycje NQ :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 nie ma nieprzemakalnycha bierz które najmniej uwierają w stopę jeśli to twoje pierwsze buty to się nie zdziw na początku, będziesz miał nogę jak w gipsie, czeka nauka zmiany biegów całą nogą, stopy nie ruszysz przez pierwsze kilka godzin Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 A ja od siebie jeszcze polecę Ci buty JETT pro: zawias, skarpeta, pełna modularność buta, lekkie i jednocześnie sztywne. Mam je od zeszłego sezonu i w porównaniu do tech10 i tcx pro 2.1 buty są wygodniejsze, lepsze czucie motocykla, pedału hamulca i dźwigni zmiany biegów. Dzięki budowie buta do wysokości kostki(zawias) są w 100% nie przemakalne. Jeszcze nie zdarzyło mi się żeby przemiękły i co ważne nie łapią do środka tak piachu jak tech 10. Raz zapomniałem skarpetek do jazdy i latałem w białych sofiksach i po treningu dalej były białe :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MlodyPet Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 (edytowane) Dzięki za odp. Jeśli chodzi o te buty Jett pro to tylko do przymierzenia w Tarnowie ;/ Spytam się w poniedziałek czy by nie załatwili do przymierzenia :P Czekam też na dalsze odp. Edytowane 16 Sierpnia 2014 przez MlodyPet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@REK YZ125 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Witam, na początku powiem, że jestem nowy i zielony jeżeli chodzi o buty na mx/enduro. Mam około 400zł na jakieś kapcie. Jak szukałem na allegro to jak na mój portfel są axo drone, fly maverick i ewentualnie forma terrain. I pytanie które polecacie najbardziej? Jazda mieszana tor, las, lajtowe wypady z ziomkami. Z tego co rozmawiałem z 2-letnim użytkownikiem fly maverick to chwali sobie, ale te jego toru nie widziały. Nie zależy mi za bardzo o wodoszczelnośći. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian69 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Witam Witam i o zdrowie pytam :D Mam na oku 2 pary butów FORMA TERRAIN TXGaerne GX1http://allegro.pl/buty-gaerne-gx1-cross-enduro-45-promocja-i4927100316.htmlhttp://allegro.pl/buty-cross-enduro-atv-forma-terrain-tx-czarne-43-i4899054450.htmlMieliscie takie buty co możecie o nich powiedzieć? Wydaje mi się ze te terrain tx maja wysoki czubek i będą się ciężko zmieniać biegi .Pany co doradzą? Dzieki Wielkie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theodor. Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Przede wszystkim Forma to but z zawiasem, i tańszych butów na zawiasie nie dostaniesz, mają normalny czubek jak to but enduro. jest jeszcze wersja HPS z "okrągłymi" noskami. Moja dziewczyna w takich jeździ. Fajne, lekkie i jesli nie lata sie zawodowo to uważam są wystarczające. Jedyny minus to klamry z tworzywa. Cytuj http://ducatisti.pl/ PORTAL POŚWIĘCONY MARCE DUCATIhttp://motomaniax.pl/ jedyny 100% serwis ducati w warszawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 (edytowane) To wybierz Acerbisa X Move - zawiasy, czubek kuty, klamry metalowe, antypoślizgowa podeszwa, a do tego bardzo wygodne i lekkie.Formy się do nich nie umywają. Gaerna na nogach nie miałam. Jak chcesz dobrą cenę - pisz na pw. Edytowane 6 Stycznia 2015 przez piórko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4jku Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Dowiedz się przed kupnem jak jest z częściami zamiennymi typu klamerki itp. Cytuj Heartstone. Link do założenia konta z nagrodą za aktywację :) https://battle.net/recruit/SGD6NTGVLV?blzcmp=raf-hs&s=HS&m=pc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@REK YZ125 Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Witam, mam sprawe troche z innej beczki, ale nie wiem gdzie to podpiąć. Przymierzam się do kupna używanych nutów alpinestars tech 6, ale mają podeszwe do wymiany. I takie pytanie, czy wie ktoś gdzie dostane do nich podeszwy?pzdr :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi