bully Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Nabyłem sobie nowy motór. No i nie mam serwisówki nigdzie nie ma. Mam tylko do starych TT600 i do RE ale tam nic nie znajdę np o upside downie itp. a przydały by się informacje chociażby ile i jaki olej itp. Jak ktoś ma to bardzo proszę o serwisówkę. Mogę oddadać do 36A i ttre. Czy wszystkie belgardy miały plastikowy bak acerbisa czy tylko moja taka wypasiona? po co czujnik przy stopce, nie powinien motor zgasnąć na otwartej stopce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pppuchacz Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Nie moja tez ma plastikowy bak acerbisa:D:D A czujnik przy stopce to jak odpalisz moto i wrzucisz bieg na otwartej stopce to powinein motor zgasnać, u mnie nie działa:D:D co do serwisówki tez bym nie pogardził :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomhagen Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 ja służę manualem do TT600RE 2003 rok jak by ktoś potrzebował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi