Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 UWAGA UWAGA UWAGA Nastepne spotkanie SPOTKANIE ORGANIZACYJNE NR 2 termin 29 wrzesnia godzina 20:00 spotykamy się przy piwku w pubie ZIELONA GĘŚ Toż to po akcji będzie?? :icon_razz: Nie no a tak na powaznie to ja wtedy bede na Air Show w Radomiu a co do akcji to pisze sie na 75% ;) YUBY będziesz juz nowym sprzętem?? :icon_twisted: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wookash Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Oczywiście chodzi o sierpień :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 (edytowane) MECZ PIŁKI NOŻNEJ - motocykliści konta dzieciaki potrzebne - piłka, zawodnicy, puchar dla zwycięzców? + sędzia gwizdkiem+nagrody MECZ PIŁKI SIATKOWEJ motocykliści konta dzieciaki potrzebne - piłka, zawodnicy, puchar dla zwyciężców? + sędzia z gwizdkiem+nagrody Puchary mogę zorganizować Z drukowaniem ulotek/plakatów też nie ma problemu Jutro pogadam z moim prezesem może jakiś sponsoring uda się też zorganizować Edytowane 20 Sierpnia 2009 przez Kati Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wookash Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Świetna wiadomość! Kati, jesteś wielka! Powstało również specjalne forum na którym mozecie zadawać pytania, pomagać w przygotowaniach do akcji, czy po prostu być na bieżąco z ustaleniami i postępami w działaniach- akcja nabiera tempa :) http://www.motocykliscidzieciom.fora.pl/ Ciebie Kati i wszystkich pozostałych serdecznie zapraszam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 (edytowane) Świetna wiadomość! Kati, jesteś wielka! Z tą wielkością to nie przesadzajmy :biggrin: Rozmawiałam z koleżanką z TVN24, jeżeli dziś wieczorem dostanie ode mnie jakieś dobrze napisane info (plus ew foty z poprzednich akcji) to jutro przekaże materiał ludziom z TVN Warszawa i "stanie na rzęsach" żeby wrzucili to na swoją stronę (z linkiem ze strony TVN24 :biggrin: ) Sprawę trzeba załatwić jutro bo kumpela idze na urlop i nie będzie jej do 18.09 (a wtedy to już trochę późno będzie) Edytowane 20 Sierpnia 2009 przez Kati Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golw Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Przypominamy o kolejnym spotkaniu organizatorskim 29 sierpnia o godzinie 20 w pubie Zielona Gęś (Pola Mokotowskie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wookash Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Mamy dziś 29-ego więc zapraszam o 20 do "Zielonej Gęsi" przy ul Niepodległości :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocks Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Gratuluję pomysłu i czekam na zdjęcia z zakończenia lata. Pierwszy raz żałuję, że nie jestem z Warszawy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manka Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 my też zjawimy się sporą ekipką i zabieramy słotkości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 my też zjawimy się sporą ekipką i zabieramy słoDkości :icon_razz: Owszem będę,zbieram ludzi z www.gsxf.pl :lalag: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolczu21 Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 potrzebna pomoc dostałem trochę gratisów od znajomego handlowca(dwa kartony). część chciałem zabrać na dalibora. przydało by się 2-3 motocyklistów z plecakami w niedzielę przed południem. reszta do następnego DD. al.1000-lecia praga pł. chętnych zapraszam pozdrawiam marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andzia_ Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 przydało by się 2-3 motocyklistów z plecakami w niedzielę przed południem. reszta do następnego DD. al.1000-lecia praga pł. Jadę z tej okolicy, więc mogę pomóc. Daj znać na pw lub gg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertino Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Wookash z projektowaniem nex razem można się do mnie zgłosić lub na inne okazje jestem grafikiem komp. wiec coś fajnego postaram się wymyślić. Za późno tego posta przeczytałem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiety Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Jestem nowy na tym forum, ale bardzo chętnie się przyłączę do waszej inicjatywy. Mam kuferek 55 litrów, więc jeśli jeszcze potrzebna pomoc do transportu to daj KOLCZU21 znać na gg lub maila. Pozdrawiam... Cytuj NIKT NIE BEDZIE MI MÓWIŁ JAK MAM ŻYC - BO NIKT ZA MNIE NIE UMRZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolczu21 Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Jestem nowy na tym forum, ale bardzo chętnie się przyłączę do waszej inicjatywy. Mam kuferek 55 litrów, więc jeśli jeszcze potrzebna pomoc do transportu to daj KOLCZU21 znać na gg lub maila. Pozdrawiam... z andzią jestem umówiony na 11.30 al. 1000-lecia 151. przy kawęczyńskiej. jak zabłądzisz to 604 584 324 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi