kanarek200 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Czesc, fotki ustrzelone podczas mojego pobytu w RPA - 4 motocykle BMW staly przy sobie i pewnie nalezaly do jednej bandy :) generalnie wydaje mi sie, ze motocykle BMW zdecydowanie przewazaja jesli chodzi o liczebnosc w RPA, zastanawia mnie dlaczego tak jest - czy one sa produkowane w RPA i moze przez to odpadaja koszty transportu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 generalnie wydaje mi sie, ze motocykle BMW zdecydowanie przewazaja jesli chodzi o liczebnosc w RPA, zastanawia mnie dlaczego tak jest - czy one sa produkowane w RPA i moze przez to odpadaja koszty transportu? Probojesz wywolac tym stwierdzeniem jakas niewielka burze ? :rolleyes: Trzeba bylo spojrzec na tablice i bys wszystko wiedzial. Nie oszukujmy sie, ale wiekszosc tych motocykli w RPA to pewnie przyjezdni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanarek200 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 po pierwsze - moja intencja nie jest wywolanie jakiejkolwiek burzy po drugie - wspomniane przeze mnie motocykle sa z rpa (nie sa to przyjezdni) po trzecie - zastanawia mnie dlaczego tak duzy odsetek motocykli w rpa jest marki bmw, czy to zle, ze probuje zrozumiec pewne fakty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeKaWu Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 RPA to jest chyba jeden z tych krajow, do ktorych uciekali nazisci. Cos jak Meksyk i Argentyna. Stad pewnie sympatia do wszelkiej masci niemieckich produktow. Przerabialem to w Meksyku goszczac w domu ludzi o korzeniach czesciowo niemieckich :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi