endriu797 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 witam zajmuje się malowaniem aerografem według mnie najtaniej zajmuję się również tuningiem wizualnym przerabianiem motocykli naprawiam również silniki itd GG 15718603 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Jakaś stronka? Był tu już jeden taki "malarz" i za dobrze nie wypadł :bigrazz: Poza tym, chyba nie ten dział... Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 pomalujesz mi helm w motyw spidermana? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Nosz kur... zeby lakiernik w silnikach grzebał to juz przegiecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grebur Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Jakoś trzeba na "hlep" zarobić ;) Cytuj To tu, gdzie się błękit splata z betonem..http://bikepics.com/members/grebur/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu797 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 powiem tak ja się zajmuje tuningami optycznymi to jest akurat moja działka a kolega naprawia silniki także każdy ma swoje zadanie ;) Jeżeli ktoś jest naprawde zainteresowany pomalowaniem niema sprawy proszę pisać na gg przepraszam za pomylenie działów ale to moje początki na tej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 (edytowane) Edit: sorry, juz jest temat w odpowiednim dziale. Za pozno na skasowanie posta. Edytowane 11 Sierpnia 2009 przez jimi11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi