Kacer Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 ostatnio przewrocil mi sie motor i po jakims czasie zauwazylem ze nieswieci mi sie stop ale jedynie kiedy hamuje przednim, wciskam tylni to swieci takze zarowka jest dobra. sprawdzilem ten przelacznik przy manecie, to przeskakuje w porzadku. mam tylko pytanie, bo odchodza tam dwa kable, czy po podlaczeniu ich razem powinien sie swiecic stop? bo jesli tak znaczylo by ze przelacznik jest zly, a jesli nie to musialoby byc cos z kablami. takze niewiem ktory scenariusz rozwazyc. spotkal sie ktos kiedys z takim problemem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek2812 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Odepnij kable od krańcówki przy klamce i zewrzyj je. Stop powinien świecić. Ta krańcówka to nic innego jak włącznik normalnie zamknięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WSR Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacer Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 :D haha znam to, az mnie korcilo zeby napisac ze mi sie stopy nie swieca ale wiedzialem ze napewno ktos to sobie skojarzy z aniolem maciejem:D Odepnij kable od krańcówki przy klamce i zewrzyj je. Stop powinien świecić. Ta krańcówka to nic innego jak włącznik normalnie zamknięty tez tak wlasnie myslalem, ale po zetknieciu stopy mi sie jednak nieswieca, ruszalem kablami i tez nie mrygnelo nawet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacer Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 ok juz wszystko w porzaadku, rozlaczylem wszystkie kostki poruszalem kablami cos po zmienialem i gra gitara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi