trajka66 Opublikowano 18 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2004 Chcialem sobie wczoraj pojezdzic z kumplem a tu kupa. Iskry wogole nie ma, sprawdzalem czy sie nie odlaczyly kable wysokiego napiecia i niby wszystko ok. Mam na pewno dobra swiece i fajke (sprawdzalem u kumpla w jawce). Co poza tym moglo sie stac ze moj ogar nie ma pradu ?? Bo wydaje mi sie ze posprawdzalem juz wszystko a iskry jak nie bylo tak nie ma, a u mnie dzisiaj pogoda jak w lato :? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 18 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2004 Może wyda wam sie to śmieszne ale u mnie w mieście jest taki koleś co jak przejedzie koło kogoś to coś sie psuje albo iskra znika. Gościu przynosi pecha jak nikt inny. A tak poważnie to sprawdź kondensator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BUSH Opublikowano 18 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2004 Jezeli mowisz, ze swieca, fajka oraz przewod WN sa napewno sprawne to zwrocilbym uwage na stan stykow przerywacza. Moze nalezy je poprostu delikatnie przeczyscic. Jezeli i to nie pomoze moze sie okazac, ze masz uszkodzona (lub poprostu obluzowaly sie kabelki) ktoras z cewek - zaplonowa pod zbiornikiem paliwa lub cewke wysokiego napiecia umieszczona w iskrowniku. Sprawdz takze kondensator tak jak powiedzial Strzalek. Pozdro :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 18 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2004 Juz bylem w garazu i nawet nie zdazylem przeczytac waszych postow. Bush miales racje to przerwacz, przypadkowo go poruszylem a potem wyczyscilem szmatka i pojawila sie iskra, ale dalej raz byla a raz nie. Jako ze mam troche czesci zapasowych, wzialem z innej pradnicy przerwacz i juz wszystko oki. Jutro sobie wreszcie pojezdze. : )))))) Dzieki za odpowiedzi i zycze wszystkim szerokiej drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anarch Opublikowano 19 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2004 wez drobny papier sciernywloz miedzy styki przerywacza jak sie zacisna to wyjmij szybkim ruchem rekitak pare razy puki czysty nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi