fenix Opublikowano 18 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2004 Często słyszę takie opinie: moja wueska wyciąga ponad sto na godzinę. Nawet leci 120! Hmmm, jakoś w to nie mogę uwierzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herflik Opublikowano 18 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2004 czeeee heheh no moze jakas 175 po tunningu :mrgreen: a tak serio to chyba te teorie grubo przesadzone są :flesje: 120 km/h to jest w stanie ale CZ 175 poleciec (co sam sprawdzilem :mrgreen: :mrgreen: ) pozdro herflik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 18 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2004 No po tuningu to czemu nie ale standart 120 km/hchyba jak koleś kręcił WSK do końca to były takie drgania że wskazówka to nawet za 120 wychodziła :) :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenix Opublikowano 18 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2004 chyba jak koleś kręcił WSK do końca to były takie drgania że wskazówka to nawet za 120 wychodziła Dooobre! Muszę to "sprzedać" komuś następnemu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 21 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2004 mój kumpel miał Wsk 125 po tuningu to szła tylko 100km/h i w dodatku sie muliła z filtrem wiecej nie dało sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymus Opublikowano 21 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2004 WSK 125 napewno nie pujdzie 120. Ale 175 po tuningu z prawdziwego zdarzenia moze rozwinąć te 120. A zresztą kto jak kto ale fenix autor tego tematu sam pisał w moim temacie o SHLm11 o tuningu Wiatra i powinien wierzyć w to że ze zwykłej wszczyny da sie tye wyciągnąć. Pozatym fabryczna WSK 120 to chyba niemożliwe może się myle. A ile jadą wasze WSK (pytanie do ogółu forumowiczów oczywiście czekam na szczere odp) mój kumpel miał Wsk 125 po tuningu to szła tylko 100km/h i w dodatku sie muliła z filtrem wiecej nie dało sie. Bo ja wiem czy tylko ja WSK-ą 125 jechałem kolo 75 i już tu jej sie możliwości wyczerpywały :flesje:. Moim zdaniem WSK125 jest roche szybszym motorowerem jak kogoś uraziłem tą opinią to z góry przepraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 21 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2004 Ja słyszałem że Wiatry (175) tyle szły ale tylko te co miały coś w gaźniku nagrzebane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awocyklista Opublikowano 22 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2004 Mój znajomy miał WSK 175 która szła naprawdę 120 km/h była dobrze zrobiona i bez jakiegos szczegolnego tuningu (zwlaszcza ze bylo to ładnych 20 lat temu, a wtedy do tuningu podchodzono inaczej ze sie tak wyraże) ponadto na jedynce i dwójce szła na gumie...mozecie nie wierzyć ale to prawda,ponadto wiele zalezy od przełożenia w końcu :!: poza tym najwazniejsza technika jazdy jest :) [shadow=indigo:3501b538ea][/shadow:3501b538ea] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 23 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2004 Ja moge się pochwalić że moja WSK 125 na zmienionym (krótszym) przełożeniu i szerokich okonach (uniwersalne enduro 120 tył i 90 przód) wyciągnołem 95 km/h Teoretyczna prędkość na standardowych oponach i standardowym przełożeniu to około 115 km/hz tym że nad silnikiem spędziłęm bardzo dużo czasu i wykonałem prawie wszystkie możliwe zabiegi podnoszące moc (zmiana czasów, polerka kanałów korbowodu, komory wału... zmniejszenie pojemność szkodliwej, planowanie głowicy, odchudzenie tłoka, usunięcie koła magnesowego na rzecz lekkiego wirnika, dorobienie nowego układu wydechowego z obliczanym dyfuzorem i dużo innych dupereli - w tej chwili jeszce ją troche rasuje między innymi wymieniam gaźnik na Binga z gardzielą 26 mm :) http://www.polmot.iserwer.pl/index.php?mod...mode=view&id=36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Crush Opublikowano 23 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2004 No to moze ja się pochwale moja wsk M06 B1 125, bez żadnrego tuningu, bez nowego tłoku, cylindra itd, po wyjęciu z piwnicy i małym odświerzeniu, leci 90 km/h sprawdzane na dwóch licznikach i jadąć obok samochodu to ejst dopiero coś :) :namoto: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymus Opublikowano 23 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2004 Ta wsk którą ja jechałem była chyba jakś niewydażona tu chlopki piszą że bez tuningu 90 lecą. Ja nie mam porównania tylko raz dosiadałem ten sprzęt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Crush Opublikowano 24 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2004 To zależy jak to prowadził motor w jego "młodości" ja mam swój sprzęt od śp.. kolegi ojca i on był pierwszym właścicielem, narazie nie narzekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenix Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2004 wpisał mi się pomyłkowy post = wiecie może jak go usunąć z tego miejsca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi