Aśka Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Ależ Wam zazdroszczę.... :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludwicjusz Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 to nie zazdrość, tylko siadaj na Radiana, a jak nie gotowy to do kogoś na plecaka i szuuuu.... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 no, Ludwicjusz w końcu ma taki latajoncy dywan zamiast motocykla. Wielki, wygodny... :) Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 (edytowane) to nie zazdrość, tylko siadaj na Radiana, a jak nie gotowy to do kogoś na plecaka i szuuuu.... ;) Tja. Nic to, że nijak wolnego nie dostanę-dopiero co wróciłam z urlopu, w poniedziałek powinniśmy mieć skończony projekt, który jest w głębokiej... no... w lesie ;) Ech... Edytowane 10 Września 2009 przez Aśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Ludwik, a Ty się określ, czy rano jedziesz, czy jak mówiłeś po południu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludwicjusz Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 stawiam się na 9 koło maksronalda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 stawiam się na 9 koło maksronalda No menska diecezja :biggrin: GPSa bierzesz? Ja wydrukowałem mapkę jak dojechać bo zawsze problemy z tym są :icon_rolleyes: Oczywiście od Jeleniej dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludwicjusz Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 oczywiście że biorę, lubię patrzeć jak ta strzałka się przesuwa i cyferki zmieniają :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 oczywiście że biorę, lubię patrzeć jak ta strzałka się przesuwa i cyferki zmieniają :bigrazz: No to będziesz na czole :biggrin: jak lubisz zresztą :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jezyk Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Niestety moja żona wymiękła. ale... Ponieważ damskie towarzystwo zawsze się przyda więc namówiłem z Ludwikiem koleżane Pauline ktora pojedzie z nami na CBR-ce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Rzutem na taśmę, ale się udało i jutro dołączam do peletonu :crossy: Ponieważ damskie towarzystwo zawsze się przyda więc namówiłem z Ludwikiem koleżane Pauline ktora pojedzie z nami na CBR-ce.Oczywiście jest miłośniczką Starej Japonii :bigrazz: Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 (edytowane) No to jak koleżanka nieżonata/bez męża to chyba lepiej? ;) No, zaraz się dowiem od Piaffe..... peterek, w chwilach wątpliwości jest jeszcze telefon do przyjaciela - jak się zgubisz... Oczywiście jest miłośniczką Starej Japonii :bigrazz: Ale sama jest młoda... :D no dobra, koniec spamu.. Edytowane 10 Września 2009 przez Buber Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jezyk Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 (edytowane) No to jak koleżanka nieżonata/bez męża to chyba lepiej? ;) No, zaraz się dowiem od Piaffe..... peterek, w chwilach wątpliwości jest jeszcze telefon do przyjaciela - jak się zgubisz... Ale sama jest młoda... :D no dobra, koniec spamu.. A koleżanka sędzią w dżudo jest i nie zamężna skoro już pytasz :wink: Mam nadzieje że nie będziecie mieli nic przeciwko :bigrazz: Jeżeli chodzi o starą Japonnię Wolkan to jak najbardziej jest jej miłośniczką bo Ludwicjusz ją cały wieczór w sobote urabiał i zdjęcia pokazywał. Edytowane 10 Września 2009 przez Jezyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toolman Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 (edytowane) Ekipa z Wa-wy (i okolic) o której mniej więcej będziecie przelatywać przez Świdnicę/Świebodzice? Może się zgramy w czasie i polecimy razem. :icon_rolleyes: Edytowane 10 Września 2009 przez Toolman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Ekipa z Wa-wy (i okolic) o której mniej więcej będziecie przelatywać przez Świdnicę/Świebodzice? Może się zgramy w czasie i polecimy razem. :icon_rolleyes: Grześku, tak jak w maju, bo ruszamy o tej samej porze. Nie pamiętam, ale coś koło 14 - 15. Jak będziemy w "pobliżu" to zadzwonię. peterek, w chwilach wątpliwości jest jeszcze telefon do przyjaciela - jak się zgubisz... Hehe wiem Buber, ale już mi wstyd dzwonić czwarty raz :biggrin: Chciałbym trafić bez telefonów :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi