Aśka Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 I żeby Wam też zdrowo (i waszym Paniom) Święta się odbyły! :D Chociaż Pani swojej nie mam :P założę, że i dla mnie te życzenia ;) I z mojej strony również Wesolutkich dla wszystkich. I do zobaczenia na wiosnę na piątej edycji ^^ (tym razem musi się udać! :rolleyes: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Wszystkim życzę Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku :icon_biggrin: Mam nadzieję, że Wszyscy zobaczymy się już niedługo na kolejnym Spotkaniu Sympatyków Starej Japonii :icon_biggrin: Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIT66 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Życzenia Wesołych , Rodzinnych Świąt dla wszystkich Sympatyków .. i nie tylko , mam nadzieje że spotkamy się na kolejnej edycji Byłem pierwszy raz i zachwycony Gospodarzami Gośćmi i atmosferą z chęcią dołącze za przyzwoleniem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 (edytowane) Ja z Sylwią również życzymy wszystkim Wesołych Świąt, oraz szczęśliwego roku 2010 :flesje: Mam nadzieję, że Wszyscy zobaczymy się już niedługo na kolejnym Spotkaniu Sympatyków Starej Japonii :icon_biggrin: Też mam taką nadzieję :smile: Edytowane 23 Grudnia 2009 przez ptaq_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kufi Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Dla całej ekipy SSSJ : Karpicka, barscycka, kapecke wodeczki, co by smakowały wsystkie potrawecki. Mrozicku, sniezycku, miłosci po zmrocku, samego dobrego w Świeta i w Nowym Rocku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wopoz Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Poświąteczne najlepsze, przednoworoczne najawspanialsze Wszystkim. Życzenia oczywiście. Buber - moje gedanie o innym miejscu jest aktualne - pzdr wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Buber - moje gedanie o innym miejscu jest aktualne - pzdr wojtek To i bardzo dobrze, bo istnieje opcja że mnie nie będzie w Polsce od wiosny.... jeszcze nic pewnego, ale ocja jest. :icon_rolleyes: Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras69 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Wojtek, zapodaj szczegóły :) iiiiiiiiiiiiiiiiii nowego, zdrowego, bezpiecznego roczku dla SSJ życzę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Najlepszego w Nowym Roku, Wopoz szykuj się w takim razie na przyjęcie gości :biggrin: Jeśli Buber pojedzie, a pewnie nas poinformuje jak tylko się o tym dowie, to możesz zostać gospodarzem SSSJ5 :clap: W końcu Piaffe będzie gościem :icon_biggrin: pozdro ps. Jak mi się zdaje to Bubery pewnie chcieliby być gośćmi na SSSJ5, ale ich skromność blokuje klawiaturę :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludwicjusz Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Ja także życzę wszystkiego najlepszego w nowym roku uczestnikom SSSJ, jak i również wszystkim czytającym ten temat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jezyk Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 A najlepszego dla wszystkich z SSSJ :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toolman Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 (edytowane) Wopoz szykuj się w takim razie na przyjęcie gości :biggrin: Jeśli Buber pojedzie, a pewnie nas poinformuje jak tylko się o tym dowie, to możesz zostać gospodarzem SSSJ5 :clap: W końcu Piaffe będzie gościem :icon_biggrin: Szykuje nam się mały jubileusz :crossy: :flesje: P.S. Wszystkiego co najlepsze w nowym roku :lalag: Edytowane 30 Grudnia 2009 przez Toolman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matata Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 W Nowym Roku życzę wszystkim spełnienia marzeń, baków pełnych benzyny, wolnego w pracy na każdy wypad :clap: .... W końcu Piaffe będzie gościem :icon_biggrin: to już nie będzie ciasta z orzechami??? Szykuje nam się mały jubileusz :crossy: :flesje: :lalag: Takiego spotkania nie można przegapić. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras69 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Witam w Nowym Roczku :) i dużo przyjemnych chwil na moto życzę :crossy: nie żebym był upierdliwy :banghead: ale może ktoś zapoda termin następnego, PIĄTEGO SSSJ :) urlopy trzeba planować :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Dobrze byłoby najpierw ustalić czy mamy jakąś miejscówkę na spotkanie. Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi