Toolman Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 jeszua jakby dawali nagrody za najdłuższy powrót do domu to miałbyś zagwarantowane 1-wsze miejsce gdzieś na 10 lat w przód :flesje: Eksteremnistycznie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jezyk Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Dodalem filmiki na youtube. Jak ktos ma ochote obejrzec to zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 (edytowane) tak oglądam foty i nasuwa się pytanie - gdzie ta stara japonia :icon_question: cx500 to wszystko co przyjechało "starego"? Edytowane 25 Września 2009 przez konrad1f Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeżyk Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Starzy byli uczestnicy. Czy to nie wystarczy ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matata Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 tak oglądam foty i nasuwa się pytanie - gdzie ta stara japonia :icon_question: cx500 to wszystko co przyjechało "starego"? jak obejżysz wszystkie fotki to zobaczysz jeszcze 4 stare hondy, yamahę, i kilka mniej starszych maszyn :clap: była by jeszcze stara kawa, ale przed wyjazdem focha walnęła :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 jak obejżysz wszystkie fotki to zobaczysz jeszcze 4 stare hondy, yamahę, i kilka mniej starszych maszyn :clap: była by jeszcze stara kawa, ale przed wyjazdem focha walnęła :crossy: Właśnie była :( i musiałem o zgrozo przyjechać…. :icon_razz: Właściwie to było pierwsze Spotkanie Sympatyków Starej Japonii, ale czy coś to zmienia. Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wopoz Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 (edytowane) Buber, Jeszua - coś my gadaliśmy o założeniu grupy na forumnie. No to jak będzie? A kolego księgowy rozliczający ilość starojapońców - nie ważna ilość, ważna jakość - ludzi. :wink: Edytowane 25 Września 2009 przez Wopoz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toolman Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 (edytowane) tak oglądam foty i nasuwa się pytanie - gdzie ta stara japonia :icon_question: cx500 to wszystko co przyjechało "starego"? Starzy byli uczestnicy. Czy to nie wystarczy ? :) Jeżyk , Konrad - było być to byśta wiedzieli co było a co nie. Zresztą jak zauważył Wolkan nie przypadkowo impreza odbyła się pod nazwą: Spotkanie Sympatyków Starej Japonii :icon_razz: . Edytowane 26 Września 2009 przez Toolman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras69 Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 ja jako sympatyk :) bawiłem się wyśmienicie :) podziękować bardzo, za wpuszczenie do grona innych moto zakręconych :) pomysł, i dążenie do rozwoju tego wspaniałego, nieźle zakręconego sposobu spotkań, zasługuje na dalszą kontynuację :) gospodarze - ludzie podwójnie zakręceni, bardzo otwarci i przyjaźnie nastawieni na nowe "TWARZE" - z niesamowicie pozytywnym postrzeganiem "świata" - zwał jak zwał :) -ale tego IM zazdroszczę :) pierwszy raz spotkałem się z takim podejściem - było mi za...e miło :) polecam się na przyszłość :) - do miłego :) ps. buber - czekam na decyzję, dobra oferta już przygotowana :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Buber, Jeszua - coś my gadaliśmy o założeniu grupy na forumnie. No to jak będzie? Ano bedzie, tylko szykuje logo. Tzn, mam koncept ale mi się zaplecze plastyczne miga - bo ja nie umiem. Natomiast na forumie będzie załatwione spoko - tylko cza logo mieć. ps. buber - czekam na decyzję, dobra oferta już przygotowana :) No właśnie chyba znikam na 2 miechy zarabiać kasę, także może Mikołaj będzie dla mnie w tym roku łaskawy... :icon_rolleyes: Sprawa jest rozwojowa i na pewno się pozytywnie zakończy :lalag: Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Ano bedzie, tylko szykuje logo. Tzn, mam koncept ale mi się zaplecze plastyczne miga - bo ja nie umiem. Natomiast na forumie będzie załatwione spoko - tylko cza logo mieć. No właśnie chyba znikam na 2 miechy zarabiać kasę, także może Mikołaj będzie dla mnie w tym roku łaskawy... :icon_rolleyes: Sprawa jest rozwojowa i na pewno się pozytywnie zakończy :lalag: Buber w takim razie - pomyślnych wiatrów :buttrock: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matata Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Buber w takim razie - pomyślnych wiatrów :buttrock: pozdro a kartkę z "wycieczki"przyślesz?? :biggrin: 3maj się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Jak nie będzie bujało to się czasem zaloguję... :D Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wopoz Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Sezon grzewczy sie zaczyna, a Buber do ciepłego. Koncepcja niczego sobie - chociaż siekierę naostrz przed wyjazdem :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 3 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 Stopy wody pod kilem :icon_biggrin: Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi