Skocz do zawartości

IV SSSJ Spotkanie Sympatyków Starej Japonii

Piaffe
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

I żeby Wam też zdrowo (i waszym Paniom) Święta się odbyły! :D

Chociaż Pani swojej nie mam :P założę, że i dla mnie te życzenia ;) I z mojej strony również Wesolutkich dla wszystkich. I do zobaczenia na wiosnę na piątej edycji ^^ (tym razem musi się udać! :rolleyes: )

Życzenia Wesołych , Rodzinnych Świąt dla wszystkich Sympatyków .. i nie tylko , mam nadzieje że spotkamy się na kolejnej edycji Byłem pierwszy raz i zachwycony Gospodarzami Gośćmi i atmosferą z chęcią dołącze za przyzwoleniem :D

Ja z Sylwią również życzymy wszystkim Wesołych Świąt, oraz szczęśliwego roku 2010 :flesje:

Mam nadzieję, że Wszyscy zobaczymy się już niedługo na kolejnym Spotkaniu Sympatyków Starej Japonii :icon_biggrin:

Też mam taką nadzieję :smile:

Edytowane przez ptaq_

Buber - moje gedanie o innym miejscu jest aktualne - pzdr wojtek

To i bardzo dobrze, bo istnieje opcja że mnie nie będzie w Polsce od wiosny.... jeszcze nic pewnego, ale ocja jest. :icon_rolleyes:

Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals

Najlepszego w Nowym Roku,

Wopoz szykuj się w takim razie na przyjęcie gości :biggrin: Jeśli Buber pojedzie, a pewnie nas poinformuje jak tylko się o tym dowie, to możesz zostać gospodarzem SSSJ5 :clap:

W końcu Piaffe będzie gościem :icon_biggrin:

pozdro

ps. Jak mi się zdaje to Bubery pewnie chcieliby być gośćmi na SSSJ5, ale ich skromność blokuje klawiaturę :icon_biggrin:

Wopoz szykuj się w takim razie na przyjęcie gości :biggrin: Jeśli Buber pojedzie, a pewnie nas poinformuje jak tylko się o tym dowie, to możesz zostać gospodarzem SSSJ5 :clap:

Szykuje nam się mały jubileusz :crossy: :flesje:

P.S. Wszystkiego co najlepsze w nowym roku :lalag:

Edytowane przez Toolman

W Nowym Roku życzę wszystkim spełnienia marzeń, baków pełnych benzyny, wolnego w pracy na każdy wypad :clap: ....

to już nie będzie ciasta z orzechami???

Szykuje nam się mały jubileusz :crossy: :flesje: :lalag:

Takiego spotkania nie można przegapić. :buttrock:

• 2 tygodnie później...