Skocz do zawartości

IV SSSJ Spotkanie Sympatyków Starej Japonii

Piaffe
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

tak oglądam foty i nasuwa się pytanie - gdzie ta stara japonia :icon_question:

cx500 to wszystko co przyjechało "starego"?

Edytowane przez konrad1f

Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100

https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090

jak obejżysz wszystkie fotki to zobaczysz jeszcze 4 stare hondy, yamahę, i kilka mniej starszych maszyn :clap: była by jeszcze stara kawa, ale przed wyjazdem focha walnęła :crossy:

jak obejżysz wszystkie fotki to zobaczysz jeszcze 4 stare hondy, yamahę, i kilka mniej starszych maszyn :clap: była by jeszcze stara kawa, ale przed wyjazdem focha walnęła :crossy:

Właśnie była :( i musiałem o zgrozo przyjechać…. :icon_razz:

Właściwie to było pierwsze Spotkanie Sympatyków Starej Japonii, ale czy coś to zmienia.

Buber, Jeszua - coś my gadaliśmy o założeniu grupy na forumnie. No to jak będzie? A kolego księgowy rozliczający ilość starojapońców - nie ważna ilość, ważna jakość - ludzi. :wink:

Edytowane przez Wopoz

Starzy byli uczestnicy.

Czy to nie wystarczy ? :)

Jeżyk , Konrad - było być to byśta wiedzieli co było a co nie. Zresztą jak zauważył Wolkan nie przypadkowo impreza odbyła się pod nazwą: Spotkanie Sympatyków Starej Japonii :icon_razz:

.

Edytowane przez Toolman

ja jako sympatyk :) bawiłem się wyśmienicie :) podziękować bardzo, za wpuszczenie do grona innych moto zakręconych :)

pomysł, i dążenie do rozwoju tego wspaniałego, nieźle zakręconego sposobu spotkań, zasługuje na dalszą kontynuację :)

gospodarze - ludzie podwójnie zakręceni, bardzo otwarci i przyjaźnie nastawieni na nowe "TWARZE"

- z niesamowicie pozytywnym postrzeganiem "świata" - zwał jak zwał :) -ale tego IM zazdroszczę :) pierwszy raz spotkałem się z takim podejściem - było mi za...e miło :)

polecam się na przyszłość :) - do miłego :)

ps.

buber - czekam na decyzję, dobra oferta już przygotowana :)

Buber, Jeszua - coś my gadaliśmy o założeniu grupy na forumnie. No to jak będzie?

Ano bedzie, tylko szykuje logo. Tzn, mam koncept ale mi się zaplecze plastyczne miga - bo ja nie umiem. Natomiast na forumie będzie załatwione spoko - tylko cza logo mieć.

ps.

buber - czekam na decyzję, dobra oferta już przygotowana :)

No właśnie chyba znikam na 2 miechy zarabiać kasę, także może Mikołaj będzie dla mnie w tym roku łaskawy... :icon_rolleyes:

Sprawa jest rozwojowa i na pewno się pozytywnie zakończy :lalag:

Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals

Ano bedzie, tylko szykuje logo. Tzn, mam koncept ale mi się zaplecze plastyczne miga - bo ja nie umiem. Natomiast na forumie będzie załatwione spoko - tylko cza logo mieć.

No właśnie chyba znikam na 2 miechy zarabiać kasę, także może Mikołaj będzie dla mnie w tym roku łaskawy... :icon_rolleyes:

Sprawa jest rozwojowa i na pewno się pozytywnie zakończy :lalag:

Buber w takim razie - pomyślnych wiatrów :buttrock:

pozdro

Jak nie będzie bujało to się czasem zaloguję... :D

Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals