Doozer Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Wielka szkoda, że sporty motocyklowe są jeszcze w Polsce kiepsko promowane i znane dla przeciętnego obywatela. Tadek, choćby odnosił największe sukcesy w swoim fachu, niestety będzie znany tylko osobom interesującym się sportami motocyklowymi, nawet gdyby wygrał najbardziej prestiżowe zawody enduro to media może zamieszczą krótką wzmiankę o nim i tyle. A jak nasi wygrają 2:0 z Burkina Faso w piłe to będą o tym trąbić co godzine w radiu. Miałem okazję zobaczyć popisy Tadka poki co raz, na Extrememoto, to jest naprawdę wielki człowiek i zrobi jeszcze wiele dla sportu, z takiego Polaka możemy być dumni. Cytuj nowadeba.com.pl- tor motocross/ATV-zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 ze jest dobry nie zaprzecze ale jest dobry na małych imprezach ciekawe jak by sobie poradził na mistrzostwach świata Odróżniasz extreme enduro od enduro ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PINOKIO Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Odróżniasz extreme enduro od enduro ? może naucz sie czytać ze zrozumieniem :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moto.x. Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Polskie media to porażka. Grunt że w tygodniku podhalańskim są podawane na okrągło osiągnięcia tadka :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
major000 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Gość ma niesamowitą technikę a do tego czuje w 100% sprzęt. ktoś wczesniej napisał ze w długich dystansach byłby gorszy...bzdura on właśnie jest stworzony do otwartych przestrzeni, w Las Vegas caly czas ktoś mu siedział na ogonie, na erzbergu dowalił drugiemu 40min. !!! on sam mówi ze trasy podchodzące pod cross mu nie leżą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PINOKIO Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Gość ma niesamowitą technikę a do tego czuje w 100% sprzęt. ktoś wczesniej napisał ze w długich dystansach byłby gorszy...bzdura on właśnie jest stworzony do otwartych przestrzeni, w Las Vegas caly czas ktoś mu siedział na ogonie, na erzbergu dowalił drugiemu 40min. !!! on sam mówi ze trasy podchodzące pod cross mu nie leżą. czy wy rozumiecie co ja napisałem ?? nie pisałem że byłby gorszy pisałem ciekawe jak by pojechał :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radez9 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 pisałem ciekawe jak by pojechał :banghead: To ja Ci odpowiem - pojechałby zajebiście - nie wiem czy byłby pierwszy, ale na pewno walczyłby na światowym poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
włochatyDR Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Gdy bym miał 1\10 Jego umiejętności, był bym u siebie w okolicy w promieniu 100km najleprzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radez9 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 KOLEJNY SUKCESS - PEŁNA DOMINACJA W WYŚCIGU !!! http://shotmakerproductions.com/2009/08/16...ound-2-webshow/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi