Skocz do zawartości

Szacun dla ADRENALINY

Titi
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

simpleride napisał:

A co, oddaliście krew dla dzieci? Czy tylko chłopaki potrafią w grupie palić grupowo gumę przed puszkami, co by pokazać im, że na motorze jest fajnie a wy jesteście 'tfaciele'?

Kolego oni nie muszą chwalić się każdym oddanym litrem krwi wystarczy wejść na ich stronę i zobaczyć ile imprez zorganizowali , gdzie fundusze były przekazywane na pomoc dzieciom.

http://adrenalinaradom.pl/

jeśli dla was to buractwo to oby było jak najwięcej takich buraków :)

a czym wy możecie się pochwalić prócz brakiem mózgu?

mucha56 napisał:

jeśli dla was to buractwo to oby było jak najwięcej takich buraków :)

a czym wy możecie się pochwalić prócz brakiem mózgu?

Mucha, czy ja kwestionuję że nie masz na czym kasku nosić? Pohamuj się trochę bo piszesz jakbyś miał 7 nie 27lat. Nie czepiam się całokształtu tej grupy chodzi mi konkretnie o palenie lacza przed czyjąś maską czym na pewno uszczęśliwili puszkarzy. Buractwo to było i to co goście robią kiedy indziej ni jak nie wpływa na moją ocenę tego właśnie czynu.

Raio napisał:

Mucha, czy ja kwestionuję że nie masz na czym kasku nosić? Pohamuj się trochę bo piszesz jakbyś miał 7 nie 27lat. Nie czepiam się całokształtu tej grupy chodzi mi konkretnie o palenie lacza przed czyjąś maską czym na pewno uszczęśliwili puszkarzy. Buractwo to było i to co goście robią kiedy indziej ni jak nie wpływa na moją ocenę tego właśnie czynu.

NIe mam pojęcia czy zauważyłeś ze to clip był i może tak mieli w scenariuszu.

Xylo napisał:

A ja dzis palilem gume, nawet dwa razy na osiedlu bo mam starego łacha do wymiany. Musze przyznac, ze to bardzo nas zblizylo do siebie i poglebilo jeszcze i tak mocną już więź z maszyną. Teraz nawet smierdzimy podobnie, spalona gumą. Polecam w celach integracyjnych w wieczory i ranki wolne od kochanki :buttrock:

Xylu Twoje rymy mnie rozwalają. Jutro znowu środa, czas by był na loda. :clap: :buttrock: :notworthy:

Edytowane przez Titi