Jonny Opublikowano 16 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2004 Witam serdecznie:) Postanowiłem zakupić Yamahę XJ600N (rok prod. '98) i BARDZO proszę o jakieś informacje na jej temat. Adresy stron, jakieś dane eksploatacyjne, gdzie mogę dostać książkę serwisową, cokolwiek.Będę bardzo wdzięczny za wszelkie odpowiedzi... To mój pierwszy większy motocykl i chciałbym wiedzieć co i jak. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam i życzę wszystkim pustej i suchej drogi w nadchodzącym sezonie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 16 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2004 Przecież Ci już zachwalałem tą maszynę jak u mnie byłes w warsztacie :-). Dobry zakup, naprawdę bedziesz zadowolony. Mam serwisówkę (ksero, oryginał musze oddać na dniach :-)) więc służe pomocą. Co do stron - jest tego trochę -zarzuć w wyszukiwarkach, albo zapytaj się Ryżego Konia, on znalazł jakiś klub emertyów w niemczech który śmiga na tych sprzętach :-) Pozdro, Paweł PS. A gdzie "mój" daelim poszedł ?? Dałeś człowiekowi namiar na forum, by tworzył następne pokolenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zomb Opublikowano 17 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2004 Witam JA od miesiaca dosiadam XJ600Sr 97 i jak narazie to jestem zadowolony z osiagów i wygody.wczoraj pomykalem nia 160 ,zajebiscie,polecam ,jedz z kims po moto kto sie zna,obys dobrze tafił. PS Ale Ty Paweł jestes dobry :flesje: Wiecej takich ludziI pytanie tak na szybko do Pawła:czy w SM w porównainiu gs-er to czy to byla Twoja suzi?? PozdrawiamMaciek xj600STYCHY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszu Opublikowano 17 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2004 Witam serdecznie:) BARDZO proszę o jakieś informacje na jej temat:) WitajJesli chcesz oczywiscie moge Ci przeslac zipowana instrukcje obslugi Yamaszki ( po rozpakowaniu format pdf) pozdry.Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zomb Opublikowano 17 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2004 Witam Pszu to mi mozesz przeslac bede wdzieczny na [email protected]A ta stronka mi sie otwiera bardzo fajna,duyzo mozna sie o xj dowiedziec. PozdrawiamMaciek xj600STYCHY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszu Opublikowano 17 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2004 WitamPszu to mi mozesz przeslac bede wdzieczny na [email protected] poslalem...gdybys mial problemy z odzipowaniem to przesle Ci pdf-a :flesje:.....no chyb, ze skrzynke masz za mala to przy najblizszym spodkaniu drukne Ci. pozdr.Pawel psto jest instrukcja obslugi nie serwisowka :)..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 17 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2004 I pytanie tak na szybko do Pawła:czy w SM w porównainiu gs-er to czy to byla Twoja suzi?? Jak najbardziej moja Suzi :-) Co do trwałości XJ - był kiedyś taki tekst w ŚM, o JX po 80 tys i faktycznie nie ma się do czego przyczepić, leśli nie liczyć rdxzewiejących wydechów (gościu jeździł simą) i grzchoczącego kosza sprzęgłowgo. Spotykam się też z hałasującym rozrządem ( w wielu starszych motocyklach) ale mam na to prosty sposób :flesje: . Pozdrawiam, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zomb Opublikowano 17 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2004 Witam PSZU wielkie dzieki za przesłanie instrukcji ,wlasnie tego mi trza bylo teraz przynajmniej bede wiedzial co i jak :flesje: i mam lekture na najblizszy czas.Dziekuje I PozdrawiamMaciek xj600STYCHY :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonny Opublikowano 18 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2004 Oczywiście Pawle, że powiedziałem:)! I to kilka razy:) Sprzedałem Daelma takiemu Panu... To chyba on chciał motocykl, a nie syn, z którym przyjechał:flesje: Szanowny Pszu BARDZO będę wdzięczny, jeśli będziesz mógł przesłać mi instrukcję.... Oto mój mail: [email protected] Zgadzam się Zombasie... Takich ludzi jak Pawełek to ze świecą szukać:) Może w ten weekend udałoby mi się do Ciebie Pawle podjechać i pożyczyć tą książkę:( Jeszcze zadzwonię. Dzsiaj tata pozwolił mi się przejechać... MONSTER:) Pozdrawiam serdecznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonny Opublikowano 18 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2004 Dziękuję za adres stronki:) Jeszcze jedno... Pawle jaki to sposób na na hałasujący rozrząd???:flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 18 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2004 Dziękuję za adres stronki:) Jeszcze jedno... Pawle jaki to sposób na na hałasujący rozrząd???:flesje: Małe kombninacje z napinaczem, który czasami nie chce sam zaskoczyć na nsatępny ząbek - lepiej jednak żebym ja to zrobił (trzeba zdjąć górną pokrywę, dokładnie sprawdzić naciąg i czy jest zapas regulacji, bo moze się okazać, że pozostaje tylko wymiana łańcucha). Ale nie uprzedzajmy faktów - zoabczę to powiem co i jak, przy okazji się sprawdzi zawory :-). Pozdro, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacol.mz Opublikowano 20 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2004 Pszu, to mi również możesz przesłacTakże bede wdzieczny [email protected]( czy XJ-ty produkują tylko w tym kolorze?) :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 20 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2004 Jonny - dzisiaj oględałem twoją maszynę. Silniczek chodzi pięknie i nie ma się co do niego czepiać. Zmieni się olej i po sprawie. Gorzej z zawieszeniem - z przodu do wymiany olej i co gorsze - tylny amor kompletni wytzrepany - wcale nie tłumi. Poza tym dobry zakup, doprowadzi się go odpoweidnigo stanu :-). Tak na marginesie - N`ka mi się bardziej podoba niż wersja S, ale jak wiadomo to rzecz gustu :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonny Opublikowano 21 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2004 Podniosłeś mnie tymi słowami na duchu...:flesje: Czy mógłbys mi powiedzieć czym czyścić łańcuch nim go popsikam sprayem? Czy od razu psikać?:) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 21 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2004 Wal od razu - jest czysty. A jeśli już myć to albo naftą, albo specjalnym sprayem do mycia. Nie wolno stosować benzyny. POzdro, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi