Piotrek Opublikowano 31 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 No to fajna ekipa, ale pewnie nie uda się nie przekraczać 110 km/h :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Ja tam latam z nimi czasem to raczej jadą z resztą ekipy tylko jak zobaczą kawałek prostej to dzidują i potem zwalniają i czekają na resztę ,a ja 120 km/h nie przekroczę choćby się waliło czy paliło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter 1600 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Prudnik i okolice zbieramy się na Orlenie w Prudniku o 8.30. Cytuj 2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cykoria Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Mała dygresja, ale nie chcę zaśmiecać nowym wątkiem - co to za zlotowisko pod barem przy obwodnicy Opola w kierunku na Strzelce Op. w piątek wieczorem? Dużo maszyn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Może to ekipa z opolezone?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 No nas będzie ok pięciu więc do zobaczenia o 9 w Kluczborku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pantronix Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Pogoda dopisała, było nas sporo, wszystko czego potrzeba. Oby do zobaczenia w tym samym składzie za rok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Wróciłem, zrobiłem delikatnie ponad 200 km. Kluczbork mnie pozytywnie zaskoczył, co prawda spóźniłem się kilka minut, ale to co zobaczyłem - szczena mi opadła. Spodziewałem się jednej, góra dwóch maszyn, a tam około 10 lub więcej (nie liczyłem). Miałem zaszczyt prowadzić z Kluczborka do celu. Pierwszy raz prowadziłem tak dużą grupę i na taką odległość. Jeśli coś było nie tak z mojej strony to przepraszam, ale jakoś doświadczenie w prowadzeniu takich wycieczek należy nabierać i od czegoś zacząć. Pozdrawiam i dziękuję za miłe towarzystwo w drodze do celu. Środkowym palcem natomiast pozdrawiam kilku kierowców samochodów, którzy chcieli nas (mc007) przesadzić na wózki inwalidzkie, bo normalnym nie jest wyprzedzanie na rondzie oraz z prawej strony na drodze po jednym pasie w każdą ze stron. Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mc007 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Tak Piotrek, a ja miałem zaszczyt zamykać grupe przez większość czasu :P A co do tych puszkarzy to po prostu szkoda gadać, niestety zawsze na 100 normalnych znajdzie się paru zakompleksionych, dla których wkurzyć kogoś na motocyklu to główny cel... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Dla mnie tam prędkość była ekstra, droga też fajna potem jeszcze wpadliśmy do turawy i nad jezioro srebrne a wy gdzie jeszcze śmigaliście że wam 200 km wyszło???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Z Góry do Opola do Karolinki coś przekąsić, jechaliśmy obwodnicą w obie strony, następnie Turawa i pewnie dla tego tyle wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi