Skocz do zawartości

Wspólne ćwiczenia

uksza
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Wydaje mi sie ze na Bemowie nie ma miejsca. Na terenie za srodkiem jest szkola jazdy Tomka Kulika.

Ktos zna spokojne i puste miejsce?

Teoretycznie Modlin, ale tam bywa tloczno i to jest kawalek od W-wy.

Na wale zawadowskim (czy jak go zwa) czesto sie scigaja ludzie, wiec tez raczej odpada.

Jest ladny odcinek trasy siekierkowskiej przy przecieciu z ostrobramska wylaczony z ruchu, ale to jest dojazd do biura budowy i wydaje mi sie ze od razy by nas stamtad przegonili.

Moze ktos zna jakis opuszczony parking z ladna nawierzchnia?

W sumie jest taki na cargo, ale tam zawsze jakas grupka gapiow/przesmiewcow sie znajdzie...

Czekam na konkretne propozycje.

BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce

Wydaje mi sie ze na Bemowie nie ma miejsca. Na terenie za srodkiem jest szkola jazdy Tomka Kulika.

Ktos zna spokojne i puste miejsce?

Teoretycznie Modlin, ale tam bywa tloczno i to jest kawalek od W-wy.

Na wale zawadowskim (czy jak go zwa) czesto sie scigaja ludzie, wiec tez raczej odpada.

Jest ladny odcinek trasy siekierkowskiej przy przecieciu z ostrobramska wylaczony z ruchu, ale to jest dojazd do biura budowy i wydaje mi sie ze od razy by nas stamtad przegonili.

Moze ktos zna jakis opuszczony parking z ladna nawierzchnia?

W sumie jest taki na cargo, ale tam zawsze jakas grupka gapiow/przesmiewcow sie znajdzie...

Czekam na konkretne propozycje.

na bemowie ale na terenie starego lotniska. jeżeli nie to może parking za ikeą przy trasie toruńskiej

(w stronę marek)

Panowie (i Panie),

czas nam się kończy, zostało kilka godzin, więc pora na konkrety;

Jakie mamy opcje:

* parking za ikeą przy trasie toruńskiej - w piątek w okolicach 18, 19 to chyba jeszcze za duży ruch tam będzie

* na bemowie ale na terenie starego lotniska - nie znam miejsca; brzmi ok, ale potrzebne dokładniejsze namiary i głos kogoś kto był, widział i potwierdza, że tam można

* na cargo, ale tam zawsze jakas grupka gapiow - też nie znam miejsca; gapie chyba bardzo nie przeszkadzają

* tor wyscigow konnych na sluzewcu - ktoś wie czy w ogóle można tam się tak wbić i jeździć?

tyle z rzeczy wymienionych w wątku; pozostaje jeszcze możliwość wyjazdu gdzieś za miasto, wynalezienia nieuczęszczanej drogi, ryzykowania i liczenia, ze nas nie przegonią.

z rzeczy, które trzeba zabrać to chyba jakaś kreda do wyrysowania pasów/odcinków może się przydać, prawda?

Coś jeszcze?

pzdr,

Łukasz

p.s.

można jeszcze zapolować na jakiś wolny placyk manewrowy w okolicach Odlewniczej - niektóre są spore, mają kawałek prostej do rozpędzenia; jednak na większa grupę chyba to będzie za małe i nie ma gwarancji, że znajdziemy coś pustego

Spotkajmy sie tutaj:

http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&hl=...0019a7f93339a8a

godzina 18:00

zobaczymy czy da sie wjechac na teren toru. Jesli nie to mozemy sprawdzic inne miejsca albo pojechac na cole i pogadac o teorii ;)

numer do mnie: 507009467

obecnosc potwierdzil mi uksza. Czyli bedzie nas minimum dwoch :)

Bede bezposrednio po pracy, wiec w stroju nieprzystosowanym do ostrej jazdy i upadkow. Ale podjade chociaz was poznac.

Jak tor bedzie zamkniety to mozna podjechac na cargo ktore jest tuz obok.

Mam nadzieje ze skoncze o 17.30 prace. Wtedy sie powinienem na 18 wyrobic. Ale jakby co bede was na kom lapal. Jeszcze zadzwonie przed wyjsciem z pracy.

BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce

Dzieki za cwiczonka (choc po prawie-glebie to za duzo nie cwiczylem). Moje oponki po raz kolejny pokazaly ze najpierw trzeba je dobrzac do temp. roboczej.

Akcja jak najbardziej na plus i fajnie sie przez miasto lecialo. 2oo poznalem przy okazji.

Do zobaczenia nastepnym razem - postaram sie przyjechac w normalnym stroju na spokojnie i wtedy bede mogl spokojnie pocwiczyc.

PS - jak ktos ma ochote to wlasnie lece na cargo cwiczyc winkle.