bubus12 Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Witam chodzi mi o to ze po obejrzeniu tego filmiku zdziwilem sie nieco . Sam posiadam Yamahe TZR 50cc i moj motor tak nie przyspiesza , i obroty tak szybko nie rosna , i u mnie nie wchodzido 11 przyspiesza do 9.5tys. a pozniej zeby doszlo do 11 to trzeba troche pomeczyc ,a na filmie tak szybko i gladko . Czy to jest tez 50 cc ?? czy to moze juz jest 125 i dlatego ?? Prosze o info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba13 Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Z tego co pisze twórca filmu to 50ccm , pewno jakis tuner:D Cytuj Junak dla każdego . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubus12 Opublikowano 24 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Z tego co pisze twórca filmu to 50ccm , pewno jakis tuner:D Tak samo jest na tym filmiku im obroty kreca sie od 9 do 11 a mi od 7 do 9.5 a pozniej to bardzo powoli , Co bym musial zmienic zeby tak szly jak na filmie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Gdzie jest czujnik predkosciomierza?? Jesli w skrzyni to wystarczy zmienic zebatki i oszukiwac na filmach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba13 Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Prędkościomierz to jedna sprawa , obrotomierz jak oszukać? Co bym musial zmienic zeby tak szly jak na filmie??? Zmień moto albo większy piec wszadz , będzie naj taniej . A tak po za tym to nie jest za zdrowo tak pałować moto w czerwonym polu . Cytuj Junak dla każdego . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysnik363 Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Może masz jakąś blokadę jeszcze albo złą regulacja... Z tego co słyszałem na forum tzr jak sie nie wkeci na 6 biegu do ponad 11tys to coś nie tak jest :D W moim przypadku kreci max do 9tys od jedynki włącznie :D Ale mam raczej coś zablokowanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitrox89 Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Przyczyn może być wiele... Blokady, dobity silnik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysnik363 Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Tylko zazwyczaj gdy jest mała kompresja aż w takim stopniu że silnik kręci max 9tys a nie 12 to występują już jakieś problemy z odpalaniem na zimnym silniku itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi