Skocz do zawartości

Opony po raz setny...

Rekomendowane odpowiedzi

Gość komandosek
  W dniu 10.09.2015 o 06:21, YUBY napisał:

Tak BMW seryjnie wyjeżdża na tych oponach.

1000rr wyjeżdża fabrycznie na takich oponach jakie założą. Mają kilka rodzajów, żadne się nie nadają.

Np mój kolega kupił nową 1000rr 2015r obutą w bt016

Gość komandosek
  W dniu 10.09.2015 o 21:27, mrbravo napisał:

to juz chyba specjalnie mu wcisneli. za darmo bym tych opon nie chcial....

a co w pilotach 3 jest nie tak do sporta? czytalem bardzo pochlebne recki..?

Ja nie wiem kto te recenzje pisze ale to opony klasy hypersport, do jazdy na codzien po bułki i spowrotem. Litrowy sport się do tego nie nadaje.

A z tymi oponami w 1000rr to sam już nie wiem, widziałem na jakich wyjechał z salonu.

Niemasz sie czasami czemu dziwic. BMW tez patrzy jak zarobic i czasami zakladaja Tekie opony , bo akurat jeszcze mieli , czy tanio zostaly im zaproponowane przez producenta.

:crossy:

powinno sie wtedy powiedziec "NIE KU*WA, NIE BIORE MOTO ZA 60 KOLA NA TAKICH GUMACH"!

az zal patrzec, ile ja razy mialem gadki w salonie, ze zakladaja ta wioche na gixxy. ktos od marketingu powinien jednak spojrzec i zobaczyc jaki jest odbior spoleczny tego produktu i odstawic go tam gdzie jego miejsce...

General description: aktualnie brak...

MrBravo,

JA moja pierwsza " K " dostalem na Metzeler M1. Z perspektywy czasu wiem, ze nie ylem w stanie tej opony wykorzystac. Druga " K " dostalem na Bridgestone BT 014 - dopiero wtedy zobaczylam jakie to kartofle.

Kaze Ci ktos kupowac moto na tych oponach ? Sprawa jest prosta, idziesz do salonu mowisz, kupuje ale opony na Wasz koszt wymieniacie na takie i takie i masz tak jak sobie zyczysz.

Tyle, ze jak nie kupowales nigdy nowki i nie umiesz sie z ludzmi porozumiec, to juz Twoj Problem.

P.S, z uzywka salonowa jest podobnie.

Na to, ze opowiadam z wlasnego doswiadczenia nie wpadles bo po prostu nie ogarniasz :icon_mrgreen:

ty nie ogarniasz, ze jak mi chlop daje dodatkowa znizke na moto i czesci ze swojej marzy to juz nie zamieni mi opon (tym bardziej ze one mu sie nie sprzedadza bo nikt tego nie chce) ktore sa centralnie montowane w oparciu o centralna polityke itp itd....

Kazdy ma jakas granice bolu przy sprzedazy. Ty swoja widocznie przekroczyles wiec czego oczekujesz ? Ja poszedlem zaznaczylem i mialem zmienione.

Tyle, ze ja nie plakalem, ze zbyt drogi, ze piniadzow niemam i babcia chora i laska w ciazy i nikt mneinnie kocha. Teraz za zaoszczedzone, kupisz porzadne opony i sie wyrowna. :icon_mrgreen:

ale ja nie placze, kupuje wszystko co najlepsze tylko mi chodzi o cos czego ty nie widzisz z poziomu waszej germanicy.

chodzi o to, ze takie osoby odpowiedzialne za marketing np w suzuki zeby ich moto bylo jeszcze lepsze, sprzedawaly sie jeszcze lepiej i w ogole byly och i ach powinny sobie zrobic ocene tego jak moto wychodzi z salonu. jesli ludzie nie chca BT to kiego wala je montuja?! wywalcie to, obnizcie cene moto o 1000zl i sprzedawajcie bez opon jesli nie mozecie innych dac. po co do swietnych sprzetow wciskac cos co sie nie nadaje...

patrze sobie teraz nowiutkie modele w malowaniu rizzla ktore teraz nazywa sie ABS i co, w bridgestonach! po co bylo walic zaciski brembo, robic cala to otoczke sportowa i wypuszczac sprzet w BT, powaznie nie wiem kto to wymyslil i za to odpowiada... :huh:

W dniu 12.09.2015 o 08:26, YUBY napisał:

A ja nie wiem kto wymyślił gówniane Brembo w Suzuki

No właśnie a w starszych te tokico i dziadowskie pompy. To jest większy problem. Kapcie zawsze można kupić inne i poprosić o wymianę a te, które były na moto oryginalnie sprzedać samemu. Ja teraz mam nowiutką K3 190/55 wystawioną za 380 PLNów. A co z takimi hamulcami zrobić? Też zdemontować? Przewody w stalowym oplocie też oryginalnie daje chyba tylko BMW i Triumph.

Pozdr.

F.

Witam... :)

Czy warto brać ten komplecik opon ?

Jazda turystyczna, bez zamykania opony i latania po torze.

Jazda po mokrym niezamierzana...dzięki za opinie o tym zestawie - uwagi, sugestie.

Moto - honda 900 sc28... :)

file:///C:/Documents%20and%20Settings/Admin/Pulpit/OPONY%20180_55ZR17%20130_70ZR16%20FIRE%20BLADE%20HORNET%20%285627386678%29%20-%20Allegro.pl%20-%20Wi%C4%99cej%20ni%C5%BC%20aukcje.htm