glodny Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 amortyzatory w moim suzuki 1100 postanowiłem wymienić na amorki z 750 mocowanie kola, blotnika i hamulca sa takie same problem zaczyna sie przy kierownicy gdyz te z 750 sa o jakieś dwa lub 3 mm chudsze pytanko mam takie czy jezeli wstwie aluminiowa tulejke dystansowa na calej szerokosci uchwytow mocowania amortyzatora i tym samym zlikwiduje luzy to czy moze to wplynac na komfort i bezpieczenstwo jazdy i czy na przegladzie moze byc to problem a jeszcze jedno te z 750 sa ktotsze o 1 cm jak ktoś ma jakies dobre pomysły jak temu zaradzić bez wymiany uchwytów to pisac pozdrawiam :icon_rolleyes: dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Wymień razem z półkami. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glodny Opublikowano 23 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Wymień razem z półkami. nie mam polek i dlatego pytam :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Dokup, najtaniej i najbezpieczniej wymienic calosc - sztyca pasuje do lozysk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi