KLAUDIUSZ Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 A Rebcio nas ma dogonić bo jak zwykle coś zostawił sobie na ostatnią chwilkę :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nreb Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 To pewnie nas dogonicie na spokojnie. Będziemy się kulać przed Wami chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 Ch*j bomki strzelił..., odpadłem :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 Ja definitywnie też :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 Nie skomentuję. Miłego weekendu w takim razie Wam życzę, "odpady" ;) Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 Nie skomentuję. Miłego weekendu w takim razie Wam życzę, "odpady" ;) Też Wam życzę miłego,pewnie będzie milszy niż mój :bigrazz: Zróbcie trochę fotek/tylko bez odwracania się/i wypijcie za zdrowie nieobecnych :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeti30 Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 :banghead: Ja tez odpadam :banghead: :flesje: milej zabawy zycze :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 :banghead: Ja tez odpadam :banghead: :flesje: milej zabawy zycze :flesje: Oj yeti, przecież bym nie zmierzyła, jakbyś ładnie poprosił... :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malvina Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 A może w drodze powrotnej zawiniecie w niedzielę na Zakończenie Sezonu w Piotrkowie?? Start, godz. 14, ul. Belzacka, najpierw Msza, potem parada, a potem kiełbachy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gronoszowa Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 (edytowane) Jak by to powiedzieć... Greedo & Gronoszowa zwalniają domek: UPDATE listy domków 1. Aśka - 1 domek 2-3. Joaśka - 2 domki 4. Igor - 1 domek 5. Peterek - 1 domek 6. cezsek - 1 domek 7. zappa - 1 domek 8. Yuby- 1 domek 9. Yuby- 1 domek, czyli w sumie dwa domki, i mają być obok siebie, ponieważ będzie grupen sex, i mam zajebistą farelkę. 10. Rafał - 1 domek 11. Belgu - 1 domek 12. Maro - 1 domek 13. Tatakis - 1 domek 14......................................................................................... WOLNY 15.Pietra - 1 domek 16. Greedo -....................................................WOLNY DOMEK!!!!! 17. O.O.O 1-domek 18. Adam - 1 apartament drewniany 19. MichałKaczmar. - 1 domek 20. Keryn - 1 domek (i kupa miejsca jako rezerwa bankietowa) - za Sadka+Monikę 21-22. Sławek + Krokodylek+Bumag - 2 domki 23. pędzący - 1 domek 24. Browarny + Vit66 - 1 domek 25. Andzia - 1 domek 26. Dawitson + dark*star - 1 domek 27. sowa4 - 1 domek (Mrówka pisala tutaj, ze nie jedzie!) 28. Tyson + wojtek-rr + yeti30 + Butterfly - 1 domek 29. Grass - 1 domek 30. blazej + adas - 1 domek Pokój hotelowy: 1. Becia + Paweł 2. Oscar To i ja sie piszę na domek RobertM = 1 domek Edytowane 2 Października 2009 przez gronoszowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 Na msze zapewne. :icon_twisted: Malva wpadnij na Borki, nie bądź miękka buła. Pobłogosławimy cię i w ogóle ............ :icon_twisted: pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malvina Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 Pobłogosławimy cię i w ogóle ............ :icon_twisted: pzdr Błogosławieństwo miękkim kropidłem?? :bigrazz: Kusicie Igorze, kusicie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa4 Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 Lecimy 14:30 z Shell-a za Jankami bedziecie zapie**alac? (kufry mam;) bo nie wiem czy ruszac samotnie (jak ten bialy zagiel na horyzoncie) czy jechac do Was na shell'a? Cytuj sowa czyha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 Bez komentarza. Czemu ?? Mozesz napisac: a mialo byc tak pieknie a wyszlo jak zwykle :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 bedziecie zapie**alac? (kufry mam;) bo nie wiem czy ruszac samotnie (jak ten bialy zagiel na horyzoncie) czy jechac do Was na shell'a? Też mam kufry :biggrin: Wpadaj, w grupie raźniej ..... :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi