Barył Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Co ty gadasz ma być zajebiście. no chyba nie ma innego wyjścia :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 (edytowane) deszczyk deszczykiem, ale te 2-4 stopnie mnie przerażają :icon_mrgreen: Edytowane 30 Września 2009 przez KingRider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Zresztą cholera wie czy w ogóle dojadę bo ciągle mnie choroba trzyma :evil: Też się trochę przeziębiłem przez to nagłe ochłodzenie. Kuruję się aspiryną i rozważam podjechanie na chwilę w sobotę. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Olsen aspiryna jest dla dzieci a dla prawdziwych mężczyzn najlepszym sposobem na przeziębienie jest konkretnie sie odkazić za pomocą % :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Co do pogody http://new.meteo.pl/php/meteorogram_id_coa...type=2n&id=2357 http://pogoda.gazeta.pl/pogoda/0,0.html#11-PL więc nie panikujcie :wink: ,pamietam Borki z przygruntowymi przymrozkami :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Olsen, Wojtek, ale z Was miękkie faje :lapad: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 1 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Co ty gadasz ma być zajebiście. Oby! Bo ja na Borki startuję dziś i jadę przez Kraków. Wolałabym nie dojechać na miejsce w formie przemoczonego sopelka ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcz333 Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Majkel w trasie? Bo coś ciągle pada :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Pogoda faktycznie nie rozpieszcza..., zostaną tylko najtwardsi :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Oby! Bo ja na Borki startuję dziś i jadę przez Kraków. Wolałabym nie dojechać na miejsce w formie przemoczonego sopelka ;) Aśka, twój wspaniały kondon wszystko zniesie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 1 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Aśka, twój wspaniały kondon wszystko zniesie :biggrin: No ba! Ale tym razem nie planuję postojów, żeby go zakładać, więc staruję już przebrana za narciarza ;) Farelka i ciepłeciuchy spakowan, więc będzie dobrze :icon_mrgreen: A Ty pamiętasz, żeby nam domeczek zaklepać? :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Olsen, Wojtek, ale z Was miękkie faje :lapad: :icon_mrgreen: ŻEBY BYĆ TWARDYM ,TRZEBA BYĆ CZASAMI MIĘKKIM :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeti30 Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 ŻEBY BYĆ TWARDYM ,TRZEBA BYĆ CZASAMI MIĘKKIM :flesje: Swiete slowa :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 A ja nigdy nie jestem miękki..., zawsze twardy :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keryn Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 A ja nigdy nie jestem miękki..., zawsze twardy :lalag: Czołg PT-91 TWARDY!! :banghead: Zobaczymy, zobaczymy, jak nam jutro rura zmieknie.. :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi