TYSON Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 1. Aśka - 1 domek 2-3. Joaśka - 2 domki 4. Igor - 1 domek 5. Peterek - 1 domek 6. cezsek - 1 domek 7. zappa - 1 domek 8. Yuby- 1 domek 9. Rafii + Ewwka - 1 domek ! MichaelO nocuje u Zappy 10. Rafał - 1 domek 11. Belgu - 1 domek 12. Maro - 1 domek 13. Tatakis - 1 domek 14. Cekin - 1 domek 15.Pietra - 1 domek 16. Greedo - 1 domek 17. O.O.O 1-domek 18. Adam - 1 apartament drewniany 19. MichałKaczmar. - 1 domek 20. Sadek+Monika - 1 domek (jest nas dwoje i raczej się na więcej nie zanosi, więc przyjmiemy kogoś do dużego pokoju) 21-22. Sławek + Krokodylek+Bumag - 2 domki 23. pędzący - 1 domek 24. Browarny + Vit66 - 1 domek 25. Andzia - 1 domek 26. Dawitson + dark*star - 1 domek 27. Mrówka - 1 domek 28. Tyson + wojtek-rr + yeti30 - 1 domek 29. Grass - 1 domek Pokój hotelowy: 1. Becia + Paweł 2. Oscar /poprawione ;) / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Bardzo sie ciesze ze nasze piekne kobiety z kujawsko-pom dolacza. Niech ktos prosze napisze kilka slow na temat organizacji - jest lista uczestnikow i kazdy przyjezdzajac w recepcji placi za siebie calosc ? Ja planuje przyjechac w sobote rano, w piatek musialbym pozno w nocy po ciemku :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Ja planuje przyjechac w sobote rano, w piatek musialbym pozno w nocy po ciemku :( Nie wiesz co tracisz :biggrin: :biggrin: :flesje: :flesje: W sobotę rano to cisza w ośrodku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Niech ktos prosze napisze kilka slow na temat organizacji - jest lista uczestnikow i kazdy przyjezdzajac w recepcji placi za siebie calosc ? Ja planuje przyjechac w sobote rano, w piatek musialbym pozno w nocy po ciemku :( Domki wydawane sa w kolejnosci przyjazdu. Zatem kto sie wczesniej zglosi w recepcji ten ma domek z mniejszym numerem. Placisz od razu za domek w recepcji przy wydawaniu kluczy. Nie wiesz co tracisz :biggrin: :biggrin: :flesje: :flesje: W sobotę rano to cisza w ośrodku. Borki - sobota przedpoludnie, laweczka, Listek, Turtel, ja i berbelucha - wrazenia bezcenne :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Nie wiesz co tracisz W sobotę rano to cisza w ośrodku. Zanim dojade to zapewnie juz sie ruch rozpocznie :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 ...Ja planuje przyjechac w sobote rano, w piatek musialbym pozno w nocy po ciemku :( Jest jeszcze trochę czasu, pokombinuj..., cała ekipa z B. i T. wylatuje w piatek, byłoby raźniej w trasie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeti30 Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Jest jeszcze trochę czasu, pokombinuj..., cała ekipa z B. i T. wylatuje w piatek, byłoby raźniej w trasie :wink: :crossy: zgadzam sie Tyson czy jakies szczegoly tego juz znamy co i o ktorej??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 A o ktorej planujecie sie pojawic na miejscu w piatek, bo mam i tak w pt wolne i sie zastanawiam na ktora tam podjechac... Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 18 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 W zeszłym roku pierwsza grupa, czyli my ;) dotarła jakoś chyba około południa. Akurat, żeby się rozgościć i zaliczyć jakąś przejażdżkę albo spacerek po okolicy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jezyk Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Ja planuje pojawić sie jakoś rano. Z wawy wyjade około 9. Nie rezerwowałem domku ale mam nadzieje że Peterek się nademną zlituje :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Ja planuje pojawić sie jakoś rano. Z wawy wyjade około 9. Nie rezerwowałem domku ale mam nadzieje że Peterek się nademną zlituje :notworthy: Jeżyk pamiętasz, karimatę bierz, bo wyrka zajęte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietra Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Ja też w piątek, sam, szanowna małżowina może w sobotę przyjedzie z ibupromem, jak ktoś ją na plecaka weźmie :) Cytuj ------------------------------------------- Polfa Grodzisk 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Ja też chcę lecieć w piatek. P.S. Aczkolwiek trochę szkoda bo z wielką przyjemnościa zabrałbym Twoją żonę Pietra :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietra Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Spoko W sobotę możesz po nią podlecieć do Wawki, nie ma sprawy :) Cytuj ------------------------------------------- Polfa Grodzisk 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Ja też w piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi