Krzysztof Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Nio, czyli w naszej chatce już full. Jezeli Krzysztof i Pepe też chrapią to chyba nas w nocy spalą okoliczni mieszkańcy :D Niech sobie okoliczni zrobią jakiś zlocik, to się zobojętnią :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Browarny, Pepowi moje dźwięki przeszkadzają a to przy tobie jak szum strumyka zaledwie :icon_twisted: . pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Igor, w Grotnikach Pepe zniósł mnie mężnie... może słuch już nie ten :P Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 A może na mnie jest wybitnie uczulony :icon_twisted: :icon_question: pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeti30 Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Yeti dolacza sie do Tysona do domku jak mnie przyjmnie :) :icon_mrgreen: ja de na 99% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Ha, bedzie niezła balanga :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 My nie jesteśmy jednoprocentowe, więc na 99 będziemy w B. - Marzka, KingRider i ja. :wink: Widze, że w końcu szykuje się porządna impreza FM. Trzeba się odchamić albo dochamić? jak zwał tak zwał- będziemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Jeśli zakupisz koloratke proponuje pospolite ruszenie kółek różańcowych( w raz z zebranymi przez was tzw. dupami) :icon_mrgreen: -oczywiście w słusznej krucjacie przeciwko upodleniu oraz zepsuciu moralnemu. Gwarantuje aprobate wszystkich dochamionych uczetników w Borkach :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 ja tez bede i jak rok temu zabaluje 3 piekne dni :) byle pogoda była taka sama. licze ze poznam jeszcze niepoznanych. FM zarzadza ewakuacje osrodka :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZESIO Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 (edytowane) ja tez bede i jak rok temu zabaluje 3 piekne dni :) byle pogoda była taka sama. licze ze poznam jeszcze niepoznanych. FM zarzadza ewakuacje osrodka :icon_twisted: ihihih Merhu mysle ze jak dojdzie do EWAKUACJI to nie bedzie co ratować ihihihihihihihihihi :buttrock: :icon_twisted: :icon_twisted: :flesje: P.s Jak wpadną CZIORNYJE SMERFY Z Lsm-u jak w zeszłym roku to zle sie to skończy hihihii :crossy: Edytowane 9 Września 2009 przez CZESIO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 ...P.s Jak wpadną CZIORNYJE SMERFY Z Lsm-u jak w zeszłym roku to zle sie to skończy hihihii :crossy: MGS będzie na was czekał :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeti30 Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Jak wpadna to bedzie cieplej :buttrock: :buttrock: :buttrock: tyson wezmiesz materac??? i farelke jakas ??? :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 ...tyson wezmiesz materac??? i farelke jakas ??? :flesje: Tak..., zabiorę jeszcze kredens, lodówkę, pralkę i telewizor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Tak..., zabiorę jeszcze kredens, lodówkę, pralkę i telewizor. suszarki nie zapomnij wziac... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeti30 Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Tak..., zabiorę jeszcze kredens, lodówkę, pralkę i telewizor. a dvd ??? no i net by sie przydal jak by sie na r1 zmiescilo wszystko to Ja zabiore piwo do lodowki gacie do kredensu proszek do pralki i filmy do dvd :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi