Mefski Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Witam kolegów ;) jestem nowym szcześliwym posiadaczem tego motoru :) jest w trakcie przebudowy :) głównie wydechu. pozdrawiam potem postaram sie wstawic zdjęcia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
George954rr Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 No to gratuluję nie każdy ma tyle szczęscie i odwagi żeby jeżdzic sradem w wieku 13 lat !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mefski Opublikowano 19 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 George954rr napisał: No to gratuluję nie każdy ma tyle szczęscie i odwagi żeby jeżdzic sradem w wieku 13 lat !!! pomyłka ;) poprawione;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witt Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Dbaj o srada, to dobry motór! ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dav!doV Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 George954rr napisał: No to gratuluję nie każdy ma tyle szczęscie i odwagi żeby jeżdzic sradem w wieku 13 lat !!! wkur.a mnie na tym forum, ze kazdy odrazu zwraca uwage na wiek, nawet jesli ktos zapyta o konkretna rzecz to czesto cwaniaczki biora pod noz takiego "gowniarza" i besztaja ... Nie chodzi mi o te sytuacje, lecz ogolnie podkreslam, ze cos takiego na forum wystepuje... mania wiekszosci ? Nie wiem... ps. taki maly offtop :) zalozycielowi tematu gratuluje maszyny, niech sluzy jak najdluzej :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mefski Opublikowano 21 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 http://www.iv.pl/images/jqy6nggrm4iqdz02166.jpg wracamy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frafel1 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Dav!doV napisał: wkur.a mnie na tym forum, ze kazdy odrazu zwraca uwage na wiek, nawet jesli ktos zapyta o konkretna rzecz to czesto cwaniaczki biora pod noz takiego "gowniarza" i besztaja ... Nie chodzi mi o te sytuacje, lecz ogolnie podkreslam, ze cos takiego na forum wystepuje... mania wiekszosci ? Nie wiem... ps. taki maly offtop :) zalozycielowi tematu gratuluje maszyny, niech sluzy jak najdluzej :crossy: Popieram w 100 % z tym wiekiem ;] A co do Sradzika , to mmmm xD miód i orzeszki . Oby Ci słuzył jak najdłuzej Man xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Notturno SV Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Co do tego czepiania sie wieku .. kto sie najczesciej czepia wieku ?? ludzie ktorzy latek maja wiecej.. a dlaczego?? bo moze wyrosli juz z glupoty, wiedza ze kazdy wiek zadzi sie innymi prawami... a czepija sie moze dlatego ze w zeszlym roku bylo pare zgonow na mocnych moto ludzi ktorzy nawet 18 mie dociagneli... glownie z glupoty... Gratki ze sprzeta :D Cytuj Romet Z 125 ----> Suzuki SV 650 S K1 -----> Honda VTR 1000 F 97 :Dhttps://www.facebook.com/WozniakLukaszFotonotek Fotografia Motoryzacyjna i nie tylko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeKaWu Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Notturno SV napisał: Co do tego czepiania sie wieku .. kto sie najczesciej czepia wieku ?? ludzie ktorzy latek maja wiecej.. a dlaczego?? bo moze wyrosli juz z glupoty, wiedza ze kazdy wiek zadzi sie innymi prawami... a czepija sie moze dlatego ze w zeszlym roku bylo pare zgonow na mocnych moto ludzi ktorzy nawet 18 mie dociagneli... glownie z glupoty... Gratki ze sprzeta :D Popieram. Apropos nowego kolegi, fajny kombinezon... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cenderr Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 PeKaWu napisał: Popieram. Apropos nowego kolegi, fajny kombinezon... Naturalna skóra jest na topie teraz :biggrin: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi