thor 1 Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 a od kiedy lagi są zrobione ze stali nierdzewnej? Ok ! Ale , z chromem cyna też nie bardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Jak chromu już nie ma bo jest rysa...;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Cyna złapie sie do nierównej powierzchni jaka jest we wnętrzu rysy i bedzie trzymac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paterlak Opublikowano 3 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Odkopuję temat, ponieważ sam wczoraj wymieniłem olej i uszczelniacze. Prawa laga miała rysy wżery i odpryski, które zacynowałem i spolerowałem. Na razie mało jeździłem, ale wszystko dobrze i nic nie cieknie. Może sie komus przyda. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi