Słabek Opublikowano 15 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2004 Wie ktoś skąd można pobrać filmy freestylowe i motocrossowe z serji Crusty Demons of Dirt :?: Jeśli ma ktoś jakieś adresy do innych ciekawych tego typu produkcji (np. terrafirmacross) to będę bardzo wdzięczny za udostępnienie linków 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 15 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2004 Ja z kazy sciągnełem 8 częsci Crusty Demons of Dirt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 15 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2004 No i pieknie :cry: Wszyscy mi tutaj o Kazie, a ja nie mogę jej uruchomić. :flesje:Ściągam instalkę, instaluję, a potem na samym dole, w tamik pasku pisze cały czas "Connecting" i nic się nie dzieje :) Nigdy nie instalowałem sam kazy i nie wiem jak trzeba ją skonfigurować. Moze mi ktos poradzić?? :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 15 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2004 to connecting po chwili zniknie. cazsem to jest sekunda a czasem kilka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 15 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2004 to connecting po chwili zniknie. cazsem to jest sekunda a czasem kilka. ale u mnie to connecting wisi już od kilku godzin i nic :roll: zaznaczam, że mam bardzo szybko działającą neostradę... :roll: czy nie trzeba się tam jakoś rejestrować?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypherius Opublikowano 15 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2004 Sprobuj zainstalowac Kazaa Lite - taka wersje, troche stara jest, ale na necie powinna byc. Mozesz tez przetestowac ODC - ale tam trzeba tego konfigurowac ( ja jeszcez tego nie robilem). Przetestuj tez Imesha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 15 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2004 Własnie cypherius ma racje. Szukaj kazaa lite i ją zainstaluj. Jak nie znajdziesz to napisz mi na meila a ja wieczorem Ci wyśle najnowszą wersje - taką jakiej sam używam.instalka zajmuje 2,6 MB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 15 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2004 Ogromne Bóg zapłać za ofiarowaną mi pomoc 8) właśnie dzwoniłem do kumpla, bo już się poważnie wkur**** i nareszcie udało mi sie samemu skonfigurować połączenie :lol: Jest Bosko, zasysam właśnie 3. część Crust`ów 8) Jeszcze raz dzięki za wszelaką pomoc i wskazówki :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidi Opublikowano 15 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2004 Ja z Kazy zassałem kolejno części 6, 7, 8 oraz Milenium... Próbuj, napewno sie da i to z całkiem niezłym przesyłem wychaczyć... :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 15 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2004 A ja mam tylko 7 pierwszych, ósmej nie widziałem - jak jest w niej coś ciekawego (tzn. coś czego nie było w poprzednich, bo tak ogólonie rzecz biorąc to te filmy są raczej mało urozmaicone - lecz nie zaprzeczam, że zajebiste :flesje: ) to dajcie znać, też sobie zassam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 15 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2004 a zna ktoś może jakieś inne produkcje po za serją Crusty :?: ja osobiscie polecam "Terrafirma 6 - Cross" 8) coś z rodzaju Crusty`ów, ale trochę lepiej dopracowane, więcej rozmów z freestylowcami, lepsze akcje :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi