mc007 Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Witam! Dzisiaj stałem się szczęśliwym posiadaczem Hondy CB 500 S z 2000 roku :) Honda ma deklarowany przebieg 14.5tys km ;) i w sumie na tyle wygląda :) Użytkowana przez kobietę, jeśli wierzyć sprzedawcy, sprzedała ją jak zaszła w ciążę :icon_eek: No ale ok ja wierzę, bo w dokumentach faktycznie jest kobieta ;) Podsumowując, niniejszym rozpoczynam moją przygodę z motocyklami :) Tutaj są fotki - http://www.bikepics.com/members/mc007/00cb500/ narazie mało i słabej jakości ale chyba jutro pojawią się lepsze :) Pozdrawiam wszystkich! :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Jeszcze raz, tym razem na forum pogratuluję. Sprzęcior na bank ma taki przebieg, bo na taki wygląda, a wygląda jak by dopiero co z salonu wyjechał, silnik chodzi jak szwajcarski zegarek, no ale wiadomo - HONDA! Szerokości i nie szalej za mocno (przynajmniej na początku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dav!doV Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 niby to tylko 500ccm itp, ale od 7000 jest czym depnac, ladny sprzecior, prawie taki jak moj :P No to szerkosci zycze !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Piękna sztuka.. pogratulować ! Sam kiedyś byłem szczęśliwym posiadaczem CB 500 .... super sprzęt ! Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dobi Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Jeszcze raz, tym razem na forum pogratuluję. Sprzęcior na bank ma taki przebieg, bo na taki wygląda, a wygląda jak by dopiero co z salonu wyjechał, silnik chodzi jak szwajcarski zegarek, no ale wiadomo - HONDA! Szerokości i nie szalej za mocno (przynajmniej na początku) Honda czy nie Honda.... ważne, że dwa kółka ma :icon_razz: Myślałem kiedyś o CBF 600, ale nie było ciekawej, więc nie mam Hondy :rolleyes: Ładny moto. Szerokości i przyczepności! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 No faktycznie wygląda jak nówka:) Gratulacje :) Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi