Vivaldi_V1 Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Witam wszystkich :smile: Wczoraj stałem się szcześliwym posiadaczem FZS 600 z 2000r i jako że nie ma gmoli zwracam się do was z pytaniem czy ma ktoś może jakieś schematy jak zrobić gmole do Fazerka? Najlepiej takie mocowane w 3 punktach Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Mogę Ci takie sprzedać. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi_V1 Opublikowano 14 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Hmm za ile?? A schematów do tego nie masz? Wiesz po kuypnie moto nie przelewa się z kasą a mam łatwy dostęp do giętarki i materiałów potrzebnych do wykonania takich gmoli wiec byłbym wdzięczny gdybyś mi takie coś udostępnił. PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dobi Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Mogę Ci takie sprzedać. Gmole do FZS 600? Wiela? Tzn. za ile kosztują? :) Poszukuję takowych do mojej maszynki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi