przemek96 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 A ja mam i czopera i właśnie starą ćwiarę w 2t i powiem tak - za mocne to cholerstwo . Jednak wolałbym coś mniejszego i najlepiej w 4t (palone z guzika) Trzeba naprawdę być walniętym albo umieć jeździć, żeby wykorzystać w 100%. A i ręce mnie bolą jak cholera, ale może za mocno się trzymam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 A ja mam i czopera i właśnie starą ćwiarę w 2t i powiem tak - za mocne to cholerstwo . Jednak wolałbym coś mniejszego i najlepiej w 4t (palone z guzika) Trzeba naprawdę być walniętym albo umieć jeździć, żeby wykorzystać w 100%. A i ręce mnie bolą jak cholera, ale może za mocno się trzymam .JakTwoja RM rozwija pełną moc, to się nie dziw że dupe urywa i ręce. Ja miałem już ponad 10 motocykli terenowych, w tym z 8 250 2T i nadal tkwie w przekonaniu że to najlepsze do zapie**alania co może być. Adrenalina jest mega zajebista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi