Avalon Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2004 To co to za przyjemnosc dla ciebie ze jedziesz sobie sam i nikt nie widzi i na gumie Juz sama jazda motocyklem to przyjemnośc.Przynajmniej dla mnie. najlepiej jak laski idą patrza sie i wtedy stawiasz No!!! I najlepiej jeszcze wtedy j*b**ąć plecami o glebę, dla lepszego efektu. :clap: Zreszta nie wszystkie "laski" pomyśla wtedy o Tobie "Bóg" Spora częśc z nich pomysli ...." skończony idiota ".... Ja nie próbuje bo:1- za stary jestem 2- nikomu i niczego nie musze udowadniać3- szkoda mi motocykla3- BOJĘ sie wyp****lic i potłuc motocykl.4- widziałem w Warszawie jak gośc spod świateł postawił moto a sekunde potem się wy***ał przy ogólnej uciesze gapiów.(Wstyd jak beret)5- moja pani o takich "miejskich" szpanerach mówi " kretryni"6- nie musze byc taki sam jak inni i wszystko umiec To wszystko w tym temacie. Cytuj Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lunatyk Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2004 najlepiej jak laski idą patrza sie i wtedy stawiasz No!!! I najlepiej jeszcze wtedy j*b**ąć plecami o glebę, dla lepszego efektu. :) dobre :D tez o tym pomyslalem :D 8) :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2004 czego chcecie od Artura... jak sie ma 16 lat to sie miewa takie dziecinne podejscie...zanim nazbiera kasę na tą ZX6 i zrobi prawko to moze mu przejdzie... a jak nie to Darwin ma spore szanse go wyeliminować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2004 ja juz kupilem i to gsxr600 :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2004 ja juz kupilem i to gsxr600 :) nasuwa mi sie jedno pytanie (moze bym sie pomylil ale watpie) ale odpuszcze sobie narazie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2004 ja juz kupilem i to gsxr600 :clap: Gratulacje :!: Sprzęcik fajny bez dwóch zdań.Ale uważaj na siebie. Nawet jesli masz duże umiejetności to znajdzie sie inny uczestnik ruch który albo sie zagapi i Cie nie zauwazy,albo zwyczajnie bedzie chciał pokazac że to własnie ON jest panem drogi i nieszczęscie gotowe.3maj sie.pzdr Cytuj Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embe Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Do jazdy na jednym dobrze jest znać przebieg momentu. Ważne jest, żeby wiedzieć od jakich obrotów moment rośnie gwałtownie, a nie tylko gdzie ma maksimum. U mnie charakterystyka jest trochę poszarpana (wiadomo - 80te lata), ale wiem chociaż gdzie silnik ma skłonność do mocniejszego uderzenia. Np. od 6000 do 9000 moment wzrasta równo o 15Nm. Od 5000 do 6000 jest małe załamanie. To są przydatne informacje przy stawianiu i jeździe na kole. Jeszcze nie miałem okazji ich wykorzystać, ale prawdopodobnie w końcu to zrobię :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi