storczyk Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Witam ! Zakupiłem Hajke 2004 r z małym przebiegiem ok. 2000 km.Motorek wiekszośc czasu stał nieużywany.Mam następujący problem- kiedy delikatnie odkrecam gaz w zakresie do 3500 obr/min silnik szarpie jakby nie na każdym wtrysku paliwa była iskra.Obroty nie falują.Przeczyściłem swiece i było OK, ale starczyło tylko na ok 150 km. Muszę dodać ,że nie zawsze od razu wystepują takie objawy.np. dzisiaj odpaliłem i chodziła ok.Na wysokie obroty zbiera się bardzo dobrzeProszę o poradę w tej sprawie co to może być, czy świece? przewody? Dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Zmień świece i wachę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkudlar Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Zakupiłem Hajke 2004 r z małym przebiegiem ok. 2000 km.Motorek wiekszośc czasu stał nieużywany.Mam następujący problem- kiedy delikatnie odkrecam gaz w zakresie do 3500 obr/min silnik szarpie jakby nie na każdym wtrysku paliwa była iskra.Obroty nie falujA RACJA ŚWIECE I PALIWO .ALE- 2004 ROK I 2000KM NIE WIERZE !!! A TEGO NIE KUMAM - (((silnik szarpie jakby nie na każdym wtrysku paliwa była iskra )))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Szkudlar o co Ci chodzi? Przecież to normalny przebieg w Polsce :biggrin: Świece zamiast czyścić to powinieneś bez żadnego ale wymienić na nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storczyk Opublikowano 10 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 Szkudlar o co Ci chodzi? Przecież to normalny przebieg w Polsce :biggrin: Świece zamiast czyścić to powinieneś bez żadnego ale wymienić na nowe. Dzięki za radę .Tak zrobię i napiszę czy pomogło.jeśli chodzi o przebieg i moto to dodam , że zakupiłem go od pierwszego własciciela i kupiona była w kraju w salonie.Stan igła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 Stan igła. Czyli jak większość motocykli na sprzedaż. :biggrin: :banghead: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 Czepiacie się, trafiła się okazja to kupił. Każdy by tak zrobił. :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi