128michal Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 (edytowane) Witam :bigrazz: Niedawno zakupiłem Mostera 600, 2000r, i mam do wymiany uszczelniacz z przodu, stąd moje pytanie: jak wy stawiacie/mocujecie motor, z którego trzeba odkręcić lagi? Zależy mi na poradzie kogoś doświadczonego, nie chciałbym nic uszkodzić ;) Aaa i czy musze no coś szczególnego uważać przy rozbieraniu amorka? Mam zamiar odkręcic cały przód, od główki ramy, nie chce się potem bawić w równe ustawianie w półkach, co mogło by zaowocować nieprzyjemnymi przygodami w zakrętach :bigrazz: Podrawiam :icon_biggrin: Edytowane 5 Lipca 2009 przez 128michal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Jak nie masz doświadczenie , nie rób nic oddaj specjalistom( tylko sprawdzonym), zapłacisz grosze, a będziesz miał pewność- czy na tym jeszcze można oszczędzać?!...Pozdr. J-748S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Co ma wyjęcie lag z równym ustawieniem w półkach? Przecież górnej nakrętki od główki ramy nie ruszasz. http://serwisy.gazeta.pl/motocykle/1,56423,1976940.html A tu sobie najpierw poczytaj. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gliszczynski Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Ten artykuł ma sporo braków. Jak juz kolega chce się brać za samodzielne robienie zawiasu to bym raczej poszukał opisów na forach, na których wywnętrzają się "Ducatisti" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi