Strzalek Opublikowano 13 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2004 Witam. Wiele osób pytało sie o termin, dzisiaj na treningu dowiedziałem sie, że zawody odbęda sie 6 czerwca.Wszystkich serdecznie zapraszam. W miare jak będe widział coś więcej o tych zawodach to napisze w tym poście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 14 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2004 Witam. Wiele osób pytało sie o termin, dzisiaj na treningu dowiedziałem sie, że zawody odbęda sie 6 czerwca.Wszystkich serdecznie zapraszam. W miare jak będe widział coś więcej o tych zawodach to napisze w tym poście. jak możesz to dowiedz się ile konkratnie może mieć długość pentli i jakie będe klasy motocykli, bo nie jestem za dobry w tym temacie.... :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 14 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2004 Długości pętli bedzie ustalona dopiero przed zawodami jak zaczną trase przygotowywać. Wiem, że czas jazdy to 2 godziny. Co do klas to sie dowiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Dzisiaj byłem w klubie wyrazić chęc startu w zawodach, a tu dupa.Od tego roku trzeba mieć licencje klasy B żeby w cross country startować.Pytałem sie co mam zrobić to mi kobieta powiedziała, że musze mieć badania lekarskie, 190 zł, ukończyc jeden bieg motocrosu w Olsztynie ( ze względu na wiek bede jechał w najsilniejszej klasie 125 senior) i zdać egzamin z wiedzy o motocrosie.Wszystko po to żeby wystartować w amatorskim rajdzie.PZM zamiast popularyzować sport dla amatorów to zamyka im droge :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj moto Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Siema Strzlek_t na stronach motoklubu olsztyn są zamieszczony jest regulamin mistrzostw okręgu cross-country, jedna z rund odbywa się właśnie w Ostródzie. Wyrażnie jest tam napisane, że można startować także bez licencji. Tak więc nie wszystko stracone, może będziesz mógł wystartować. Do zobaczenia na trasie pzdr :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Też sugerowałem sie tym co jest napisane na stronie, a w rzeczywistości okazało sie inaczej :clap: Byłem u siebie w klubie i przy mnie kobiete dzwoniła do Olsztyna. Ten regulamin na stronce to jest chyba z zeszłego roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Wspłuczuje Strzalek :? Może za rok się uda :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 5 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2004 Jutro czyli 6 czerwca o godzinie 12 jest start. Przepraszam, że wcześniej nie napisałem żadnego info ale jakos mi wyleciało z głowy. Może ktoś sie skusi i przyjedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 6 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2004 Byłen a na zawodach i okazała sie lipa bo frekwencja to 10 zawodników :D. Trasa była w miare prosta. Zero błota. Troche lasu i tor crosowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 6 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2004 No z frekwencją to rzeczywiście lipa.Ale terny w lesie widac niezłe.Za słabo pewnie to rozreklamowali :? P.S. Własnie wróciłem z treningu po poligonie, ledwo zipie. Nie wiecie co robi z człowieka chęć nadąrzenia za wr 250 na rmxie :D :D :) :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 6 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2004 Z reklamą też słabo ale chodzi o to, że mogli startować tylko zawodnicy z licencją :D gdzyby było tak jak w zeszłym roku to zawodników było by 3-4 razy wiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 6 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2004 Z reklamą też słabo ale chodzi o to, że mogli startować tylko zawodnicy z licencją gdzyby było tak jak w zeszłym roku to zawodników było by 3-4 razy wiecej. Wiadmo ,polska, jak zwykle wszystko zbyt skąplikowane i zawiłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 6 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2004 moze chcieli uniknąć niskiego poziomu startujących :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi