Sopelblue Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 (edytowane) skład mam ustawiony na 1-1/4 obrotu, odkręcić na 1-1/2?? przestawiając na 1-1/2 wzbogacisz mieszankę. Edytowane 20 Kwietnia 2010 przez Sopelblue Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal.051 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 przestawiając na 1-1/2 wzbogacisz mieszankę. tak, wiem o tym :bigrazz: tylko nie wiem czy jest sens rozbierać pół motocykla (nie mam śrubokręta kątowego) i wykręcić skład czy też można na tym jeździć bez obawy myślę że jeśli bym wzbogacił mieszankę to świeczki nabrały by ceglanego koloru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 To jest tylko wzbogacenie na wolnych obrotach, twoje swiece pokazuja ze jestes za ubogi w calym zakresie obrotow. Radze zaczac od uszczelnienia rur wydechowych przy glowicach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal.051 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 wszystko mam szczelne, wydechy seryjne Suzuki to może podnieść iglice?? ponawiam pytanie czy będą jakieś konsekwencje jazdy na takim składzie mieszanki?? może filtr powietrza jest jakiś za ,,rzadki" choć jest to dedykowany filtr do tego motocykla bodajże firmy ,,MIV" (?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Jak jest szczelne jak strzela przy zejsciu z obrotow ? W tym wypadku bezpieczniej podniesc iglice, bo w tym zakresie spedzasz najwiecej czasu jezdzac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi