Gość Bern Opublikowano 17 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2004 Vlaad bylem wczoraj u Pawla po poludniu i poprosilem go zeby przestal zajmowac sie Twoim strupem i wzial sie za robote motocykla z czego Pawel od razu skorzystal i tym oto sposobem mam zlozony do kupy silnik :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macbrus Opublikowano 22 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2004 No nareszcie jest prawie 3 w nocy a ja skończyłem robic Yamaszke , Paweł miał racje jak sie posiedzi i pogłowkuje to nie jest to takie trudne :flesje: Silnik juz uruchomiłem chodzi jak zegareczek :) pozostało tylko jutro zrobic finalne testy i mozna smigać. Cytuj Macbrus Shl M17 Gazela, Junak B20, WSK M21 S1 Sport, WSK M06B3, BMW R1200GS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 22 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2004 Moje gratulacje, cieszę się że się udało, na na przysżłość już będziesz wiedział jak zabezpieczyś się przed takimi problemami :-) Pozdrawiam, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi