7FIODOR Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Hmm chyba bym się bardzo wq..wił jak bym zobaczył coś takiego jak leci moje moto . coś namieszali z podłączeniem uruchomienia z pilota , żeby moto odpaliło na bocznej :banghead: ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 @zajc wiesz co to nie jest problem z samym soba... dla mnie motocykl jest tez czescia mnie.... i naprawde duzo motocyklistow tak ma ... to jest wlasnie pasja polaczona z miloscia ... a to ze ktos uwaza inaczej nie uprawnia do twierdzenia ze inni maja ze soba problem :) Dla mnie frajda jest jazda na motocyklu. Natomiast motocykl jest tylko rzecza ktora ta frajde ulatwia :) Motocykl moze byc japonski,wloski czy NRDowski.Czerwony, czarny czy bialy(byleby nie zielony :P). Dla mnie nie ma to wiekszego znaczenia. Wazne zeby fajnie jezdzil i sprawial mi przyjemnosc :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7FIODOR Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 (edytowane) Dla mnie frajda jest jazda na motocyklu. Natomiast motocykl jest tylko rzecza ktora ta frajde ulatwia :) Motocykl moze byc japonski,wloski czy NRDowski.Czerwony, czarny czy bialy(byleby nie zielony :P). Dla mnie nie ma to wiekszego znaczenia. Wazne zeby fajnie jezdzil i sprawial mi przyjemnosc :icon_twisted: ok zajc 100%racji . ale nie oszukujmy się moto też musi wyglądać . Edytowane 9 Lipca 2009 przez 7FIODOR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 A ja nie kumam jak można odpalić moto na biegu z rozłożoną boczną stopką. Normalnie to przy wrzuceniu jedynki gdy stopka jest rozłożona to moto gaśnie tak czy nie? Więc WTF? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Notturno SV Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 Zalerzy od producenta rozni produceci rozne patenty... ale z regoly nie powinno dac sie ruszyc z rozstawionym podnuzkiem Cytuj Romet Z 125 ----> Suzuki SV 650 S K1 -----> Honda VTR 1000 F 97 :Dhttps://www.facebook.com/WozniakLukaszFotonotek Fotografia Motoryzacyjna i nie tylko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkudlar Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 no nie powinien pojechac.ale wydaje mi sie ze po podlaczeniu alarmu w momencie odpalania z pilota omineli jakis styk w stacyjce.a teraz probowales odpalac z otwarta nozka ? ( sprobuj normalnie z kluczyka a potem z pilota) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 Zalerzy od producenta rozni produceci rozne patenty... ale z regoly nie powinno dac sie ruszyc z rozstawionym podnuzkiem Yamaha Fazer nie odpali na biegu z rozłożoną stopką. Może się mylę? :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 Zalerzy od producenta rozni produceci rozne patenty... ale z regoly nie powinno dac sie ruszyc z rozstawionym podnuzkiem Taaa, w MZtce mozna bylo jechac z otwartą nóżką boczną :icon_rolleyes: A swoją drogą chyba pobiłeś rekord ilości ortów w jednym zdaniu. Gratuluję nowemu mistrzowi :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 Yo! Ale odpalanie z pilota omija rozne patenty zabezpieczajace. Przeciez pozwala odpalic motocykl bez kluczyka w stacyjce... Takze skoro taki alarm omija stacyjke, byc moze ma po prostu bezposrednio kontrole nad stycznikiem rozrusznika :]. Zreszta. Alarmy to straszna lipa, szkoda kasy :P. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 Yo! Ale odpalanie z pilota omija rozne patenty zabezpieczajace. Przeciez pozwala odpalic motocykl bez kluczyka w stacyjce... Takze skoro taki alarm omija stacyjke, byc moze ma po prostu bezposrednio kontrole nad stycznikiem rozrusznika :]. Zreszta. Alarmy to straszna lipa, szkoda kasy :P. Pzdr A po co odpalać motocykl z daleka :icon_question: :icon_question: :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 Zreszta. Alarmy to straszna lipa, szkoda kasy :P. Kuzaj ma w swoim moto i wystarczy delikatnie ruszyć a tak napie*dala, że każdy złodziej by z*ebał :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 Alarmy to straszna lipa, szkoda kasy :P. Alarmy same w sobie to nie lipa-tylko spokojniejszy sen wlasciciela ;) Natomiast przekombinowane alarmy, z "chujwiekomupotrzebnym" odpalaniem z pilota to porazka. Jak ktos sobie takie gowno zakłada, to powinien mieć głównie do siebie pretensje. Takie gadżety to dobre są do skutera z supermarketu,żeby szpanować przed koleżankami z 5c. A nie do poważnego motocykla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 Alarm dobra rzecz, bez dwóch zdań..., ale odpalanie z pilota też uważam za beznadziejny pomysł :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi