Skocz do zawartości

Policyjny Triumph

Gość Lefthandy
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

A ja myśle że minie jeszcze duzo czasu zanim oni je kupią, narazie to praktycznie na pensje kasy nie mają nie mówiac juz o zakupie nowego sprzętu.

pozdro

Kupią, kupią. To przecież jest świetna inwestycja. Już się ludzie postarają żeby się im ten zakup zwrócił ;)

"Ja tylko nie wierzę w jednego więcej boga niż ty. Gdy zrozumiesz, dlaczego nie wierzysz we wszystkich pozostałych, zrozumiesz, dlaczego ja nie wierzę w twojego." Stephen Roberts

Kupią, kupią. To przecież jest świetna inwestycja. Już się ludzie postarają żeby się im ten zakup zwrócił ;)

w Zielonej Gorze, kolo Orlenu jest dealer Fiata. Od kiedy tam jezdze(prawie pol roku) to cały plac jest zastawiony nowiutkimi Ducato w malowaniu policyjnym. Stoja i czekaja nie wiadomo na co-policja nawet kasy nie ma zeby zamowione auta odebrac.

Co do Triumpha-to fajne motocykle. Ale jezeli sprawuja sie tak samo jak angielskie auta, to za dlugo nie pojezdza ;)

• 4 tygodnie później...

No ja myślę że Tiger wymiata nieżle , bo i do miasta i na trasę się nadaje a silnik i skrzynia to jest naprawdę kawał dobrego mięcha :biggrin:

Pamiętam chłopaków z Poznańskiej Drogówki jak się ucieszyli że cos takiego może być na wyposażeniu , ale zdaje się że tylko Warszafffka łyknie :icon_biggrin:

szkoda .....pogonilibysmy się troszeczkę ...ahhahaa

w Zielonej Gorze, kolo Orlenu jest dealer Fiata. Od kiedy tam jezdze(prawie pol roku) to cały plac jest zastawiony nowiutkimi Ducato w malowaniu policyjnym. Stoja i czekaja nie wiadomo na co-policja nawet kasy nie ma zeby zamowione auta odebrac.

Co do Triumpha-to fajne motocykle. Ale jezeli sprawuja sie tak samo jak angielskie auta, to za dlugo nie pojezdza ;)

Nie wiem jak się sprawują angielskie puszki ale ja swojemu Triumphowi nie mam nic do zarzucenia. :crossy: