Gość Lefthandy Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 http://www.motogen.pl/aktualnosci/zkraju/t...cji,art300.html No, teraz to jest Policja :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Taa.., do pierwszej drobnej usterki. Jak odstawią do serwisu to "po ptokach"... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 A ja myśle że minie jeszcze duzo czasu zanim oni je kupią, narazie to praktycznie na pensje kasy nie mają nie mówiac juz o zakupie nowego sprzętu. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horb Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 A ja myśle że minie jeszcze duzo czasu zanim oni je kupią, narazie to praktycznie na pensje kasy nie mają nie mówiac juz o zakupie nowego sprzętu. pozdro Kupią, kupią. To przecież jest świetna inwestycja. Już się ludzie postarają żeby się im ten zakup zwrócił ;) Cytuj "Ja tylko nie wierzę w jednego więcej boga niż ty. Gdy zrozumiesz, dlaczego nie wierzysz we wszystkich pozostałych, zrozumiesz, dlaczego ja nie wierzę w twojego." Stephen Roberts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Kupią, kupią. To przecież jest świetna inwestycja. Już się ludzie postarają żeby się im ten zakup zwrócił ;) w Zielonej Gorze, kolo Orlenu jest dealer Fiata. Od kiedy tam jezdze(prawie pol roku) to cały plac jest zastawiony nowiutkimi Ducato w malowaniu policyjnym. Stoja i czekaja nie wiadomo na co-policja nawet kasy nie ma zeby zamowione auta odebrac. Co do Triumpha-to fajne motocykle. Ale jezeli sprawuja sie tak samo jak angielskie auta, to za dlugo nie pojezdza ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robuś1 Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 No ja myślę że Tiger wymiata nieżle , bo i do miasta i na trasę się nadaje a silnik i skrzynia to jest naprawdę kawał dobrego mięcha :biggrin: Pamiętam chłopaków z Poznańskiej Drogówki jak się ucieszyli że cos takiego może być na wyposażeniu , ale zdaje się że tylko Warszafffka łyknie :icon_biggrin: szkoda .....pogonilibysmy się troszeczkę ...ahhahaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soulreaver Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 w Zielonej Gorze, kolo Orlenu jest dealer Fiata. Od kiedy tam jezdze(prawie pol roku) to cały plac jest zastawiony nowiutkimi Ducato w malowaniu policyjnym. Stoja i czekaja nie wiadomo na co-policja nawet kasy nie ma zeby zamowione auta odebrac. Co do Triumpha-to fajne motocykle. Ale jezeli sprawuja sie tak samo jak angielskie auta, to za dlugo nie pojezdza ;) Nie wiem jak się sprawują angielskie puszki ale ja swojemu Triumphowi nie mam nic do zarzucenia. :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi