pit Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Od jakich motocykli mogą pasować kierownice do VTR 1000 F. Myślałem o cbr-kach F2 F3 F4 ktoś próbował założyć? Cytuj Moto Psycho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 (edytowane) Powinny podejść kierownice od wszystkich sprzętów z taką samą średnicą lag, czyli 41mm. F2 i F3 będzie pasować ale nie F4 bo tam już są lagi 43mm. SV 650 też się nada, tylko tam kierownica idzie pod półką więc wypustki blokujące kierownicę w jednej pozycji idą do góry. Oprócz tego VFR 750 RC36, VFR 800 na kołach zębatych, ZX6R z roczników 95-97, i inne. Edytowane 24 Czerwca 2009 przez Lime82 Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 Obstawiam VFR 750/800. A skoro od VFR to też może od CBR1100XX podejdzie. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 Od VFR-y na bank podejdą. XX ma za grube lagi, 43mm. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi